Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy éljem túl hogy rövid...

Hogy éljem túl hogy rövid időn belül négy emberrel is megszakadt rövid időn belül a beszélgetés ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy akikkel ezen az oldalon beszélgettem azok közül kettő lelépett szó nélkül kettő pedig közölte, hogy már nincs kedvük beszélgetni (pedig gyakorlatilag még el se kezdtük.) Alapjában véve nem zavarna ha valakivel hirtelen abbamaradna a beszélgetés de ez már kicsit sok volt. Meg mind a négy "speciális" eset volt valami miatt. Vagy mert már hosszú ideje beszélgettünk vagy mert szinte mindenben egyformák voltunk. Meg én szerettem itt beszélgetni. Sajnos élőben nem nagyon megy több ok miatt sem. ezért is lett volna itt jó emberekkel társalogni még ha tudtam is, hogy nem ez az a hely ahol örök barátságok fognak kialakulni... 25/F
2016. nov. 30. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Furcsa nekem hogy valaki itt gyűjtsön beszélgetőpartnert.

És szomorű ha egyszer aztán eltűnnek.

Mi a faxomat beszélgessek valakivel akit nem is ismerek?

Durva.

2016. nov. 30. 22:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tiltották őket?
2016. nov. 30. 23:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az elején még én is jól kezeltem az eltűnést, mostanában jobban magamra vettem.

Úgy látszik, hogy ez egy fertőző betegség itt. :)

A problémát úgy próbálom megoldani, hogy nem igazán kezdek új beszélgetésekbe (a régiekkel már nem beszélek), maximum 1-2 mondat, de ennyi.

A túl gyors kötődésem ellen felvettem a védekező pozíciót. Meglátjuk, hogy működőképes lesz-e.

2016. nov. 30. 23:56
 14/22 anonim válasza:
78%
Kérdező, az én helyzetem is durva. Egy nagyon aranyos lány írt még a nyáron egy privátot. Azonnal megfogott a személyisége. Szegényt sokat bántották, bizalmatlan volt, semmilyen elérhetőséget sem adott meg, csak itt leveleztünk. Aztán egyszercsak piff, ,,A felhasználónak nem tudtunk további üzenetet küldeni." Azt hittem, ott szakad meg a szívem. Töröltette a fiókját, de én is hibás vagyok, mert ráijesztettem. Túl gyorsan haladtam, találkozni akartam vele. Nagyon hiányzik. :( Ma 3 hónapja, hogy utoljára beszéltünk. :((( Nem mellesleg ma van a születésnapja!!!! Nem felejtettem el. Nagyon hiányzik nekem. De csak a keresztnevét és a hozzávetőleges lakóhelyét adta meg, annak ellenére, hogy viszonylag sokat beszéltünk. Mit meg nem adnék érte, hogy újra felvehessem vele a kapcsolatot! Adrienn, ha esetleg újból regisztráltál és magadra ismersz, írj! Nagyon hiányzol!
2016. dec. 1. 00:22
 15/22 anonim válasza:
A kommentemben annyit javítanék, hogy csak és kizárólag én vagyok a hibás. Nagyon sajnálom! :( (14-es voltam.)
2016. dec. 1. 00:29
 16/22 anonim válasza:
90%
14# Tiltották,nem pedig törölte magát.És ha nagyon akart volna tőled valamit,akkor másik gépről csinált volna egy másik felhasználó nevet és írt volna neked.Olyan ne hiányozzon,aki nem volt képes írni neked másik felhasználó névről...
2016. dec. 1. 07:09
 17/22 anonim válasza:
#16 Azt elfelejtettem írni, hogy rá egy napra nekem is tiltották azt a fiókomat, úgyhogy elég hülyén jött ki, lehet, hogy keresett... De többé már nem találjuk meg egymást, szerintem. :( Marha rossz érzés.
2016. dec. 1. 07:21
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni, itt sokan elkezdenek bezsélni, aztán kifúj a téma. ahogy a valóságban is. sokkal több emberrel bezsélsz, mint ahány tartós ismerőssé válik majd.
2016. dec. 1. 08:23
 19/22 A kérdező kommentje:
14-es! Nagyon át tudom érezni a problémádat mert velem is ugyan ez van május óta! Igaz rám is rám írt egy szép és kedves lány akit sokat bántottak (még a saját nevelőszülei is.) Csak az én történetem néhány apró különbségben eltér a tiédtől de nagyjából ugyanez.
2016. dec. 1. 12:29
 20/22 A kérdező kommentje:
A válaszokat pedig mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :)
2016. dec. 1. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!