Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ciki ha az ember 27 évesen...

Ciki ha az ember 27 évesen még nem csókolózott?

Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Szóval mi, akik még nem csókolóztak, nem számítunk teljes értékű embernek?
2016. nov. 11. 22:26
 12/81 A kérdező kommentje:
Hogy ha lenne valakim, akkor szerintetek el kéne árulnom h mi a helyzet? Mit reagálna rá?
2016. nov. 11. 22:31
 13/81 anonim ***** válasza:
44%

Lehet, hogy az én véleményem nem fog tetszeni, de az a helyzet, hogy én ezt konkrétan ha nem is tartom gáznak, de egészséges dolognak sem.

Mondjuk az igaz, hogy én az ilyen dolgokat nem szoktam firtatni, tehát nem csámcsogok senkinek a magánéletén, és nem igazán köt le, hogy ki csókolózott vagy dugott már 27 évesen és ki nem. Tehát, ha pl. munkahelyen kollégák lennénk stb., engem nem érdekelne, hogy csókolóztál-e vagy sem, semmit nem befolyásolna a kollegiális kapcsolatunkon, szóval nem tartom gáznak.

Viszont ha megtudnám, akkor furcsának tartanálak, mert az a helyzet, hogy a mentális egészséghez hozzátartozik ebben a korban a rendszeres szex. Én el sem tudnám képzelni, hogy ne szexeljek (én is ennyi éves vagyok), és el sem tudom képzelni, hogy valaki hogy bírja ki, hogy a másik nemmel ne legyen nemi kapcsolata. Csak azzal tudom magyarázni az ilyet, hogy ezt a vágyat tudatosan elnyomja magában az illető, valami trauma, vagy önértékelési zavar, probléma miatt, és ez viszont egészségtelen, és ez mentális problémákhoz vezethet. A szex ugyanis természetes vágy, biológiai szükséglet (de nem csak a testi együttlét, hanem igazából a párkapcsolat érzelmi oldala is stb.), egy egészséges embernek a legtermészetesebb, hogy van valakije. Ha valaki viszont 27 éves korában még csak nem is csókolózott, azt én sehogy nem tudom normális dolognak látni, csak az ellenkezőjének. Tehát az ilyen emberből én azt kinézem, hogy előbb-utóbb bejön egy pisztollyal, és halomra lövöldöz mindenkit, vagy ilyesmit... Nem azt mondom, hogy feltétlenül ez bekövetkezik, hanem azt, hogy ha mégis, akkor nem csodálkozok rajta.

Ezért ne is mondd el senkinek. Ha amúgy mint csajjal ismerkednék veled, akkor csodálkoznék rajta, ha kiderülne ez. Inkább mondd azt, hogy régen volt valakid még a gimiben stb.

2016. nov. 11. 23:49
 14/81 anonim ***** válasza:
0%
Lehet büdös a szád. Rágózz.
2016. nov. 11. 23:58
 15/81 anonim ***** válasza:
17%

"Szóval mi, akik még nem csókolóztak, nem számítunk teljes értékű embernek?"

Konkretan nem mert olyan elettapasztalt, ismereteid hiányosak amik alapvetőnek mondhatóak egy embernél: csók, párkapcsolat, szexualitás.

2016. nov. 12. 00:24
 16/81 jikanv ***** válasza:
100%
A neveles hianyossaga, a szulok es kornyezet hibaja. Visszatarto, mit szolnak a szomszedok, ezt nem szabad, azt nem illik, ugyan hogy nezel ki, ugyan miert azt veszed fel, alacsony onbizalom, masok jobbak nallam, mi van ha nem jol csinalom,
2016. nov. 12. 08:33
 17/81 A kérdező kommentje:

#13: Szépen fogalmaztál, köszönöm. Igazad van mindenben.

#15: Szóval nálad az tesz emberré valakit, hogy hány kulcs járt már benne? Az én életeme is szar, de hogy neked milyen lehet! :D

2016. nov. 12. 12:50
 18/81 anonim ***** válasza:
94%

"Ha valaki viszont 27 éves korában még csak nem is csókolózott, azt én sehogy nem tudom normális dolognak látni, csak az ellenkezőjének. Tehát az ilyen emberből én azt kinézem, hogy előbb-utóbb bejön egy pisztollyal, és halomra lövöldöz mindenkit, vagy ilyesmit..."

Brutális piros kapszula, de vitathatatlan. Az emberek nagyrésze tényleg így tekint a 21-nél idősebb szüzekre (különösen a férfiakra), és ez gyakran abban is megnyilvánul ahogy kezelik őket.

Aztán mikor valóra válik a jóslat, "hát mi éreztük, hogy valami nincs rendben vele" - gondolják magukban, arra viszont nem gondolnak, hogy talán azzal nem volt rendben valami ahogy viselkedtek vele.

2016. nov. 12. 14:03
 19/81 anonim ***** válasza:
77%

Azt is odaírtam, hogy nem feltétlenül fog lövöldözni vagy megzakkanni. Csak ha mégis, akkor nem csodálkozok rajta.

Tehát nem azt írtam, hogy egyből mindenki ilyen lesz, és így is tekintek mindenkire aki X kor fölött még szűz...

Amúgy meg ha valaki megzakkan, annak persze komplex okai vannak, nem csak a szüzesség, és ilyesmi az oka, hanem persze, lehetnek más emberek is. De felesleges azon vitatkozni, hogy ilyen esetben ki a hibás.

A lényeg, hogy a lélek egészsége szempontjából akkor sem előnyös, ha az ember nem szexel, és szerintem ez vitán felül áll ( ugyanis azt nekem senki ne kezdje el bizonygatni, hogy attól lesz valaki lelkileg kiegyensúlyozott, hogy nem szexel). Depressziót viszont annál inkább okozhat a szex hiánya.

2016. nov. 12. 14:19
 20/81 anonim ***** válasza:
34%
#17 Ha újra elolvasod, amit írtam talán felfogod, hogy nem erről beszéltem. Arról beszéltem, hogy nem élted még át a romantika teljes folyamatát senkivel és ez egy olyan tapasztalat ami miatt közelebb állsz egy gyerekhez, mint egy felnőtthöz, ezért nem vagy teljesértékű ember, csak annyira, mint egy gyerek. Aki teljes értékű "ember" de mégsem, mert sok mindent nemismer még...
2016. nov. 12. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!