Ciki ha az ember 27 évesen még nem csókolózott?
Egyén döntése. Te cikinek érzed? Akkor az!
Én nem érzem se cikinek, se gáznak, hogy nem volt bnőm, pedig elmúltam 27. Másnak meg ehhez semmi köze rajtam kívül! a vélemény meg olyan mint a s*gglyuk, mindenkinek van és senki nem kíváncsi a másikéra.
Igazából volt egy kellemetlen élményem valakivel, aki meg akart fektetni bármi áron. Ő hagyta h "megcsókoljam". De hát soha nem csináltam, szerintem nem is úgy kellett, szóval azt nem számítom annak. Ez az eset is több éve volt már.
27/L
Valamivel fiatalabb, hasonló helyzetben lévő férfiként - se csók, se semmi -, úgy gondolom, igen.
Egy felmérés szerint a nők kb fele nem randizna szűz(!) férfival.
Nem nem b***na. Még csak nem is randizna.
Na most akkor, ha nem csókolóztál, akkor rád hogy tekint az átlag szexuális nő?
Elárulom, mint a zsidókra a 1940 körül Németországban. Nem teljes emberként.
A nő agya két részre osztja a kortársait. Nőkre (versenytársak), és férfiakra (akiknek a figyelméért versenyben áll), a szűz férfi viszont nem kerül egyik csoportba sem. A férfi, aki nem is csókolózott pedig szinte nem is létezik.
Ne áruld el soha egyetlen nőnek sem - most mindjárt ideírja egy nő, hogy hát nem is, nyugodtan mondd meg, ők nem diszkriminálnak, bla bla bla - hogy szűz vagy, ha a legkevésbé is érdekel a nő, vagy ismerőse valakinek, aki érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!