Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kezdjek a fiú osztálytársa...

Mit kezdjek a fiú osztálytársammal? Félek hogy lassan kárt tesz magában.

Figyelt kérdés

Egy fiú osztálytársamról volna szó.Mind a ketten 17 évesek vagyunk,én lány vagyok.Jóban vagyunk már három éve,mert azóta járunk középiskolába,és végig osztálytársak voltunk.Mostanában nem tudom mi történt ezzel a gyerekkel.

Mikor eljött az őszi szünet előtti hét egyszerűen olyan lett mint egy halott ember.Csak ül,néz ki magából,ha odamegyek beszélgetni válaszol,próbálja nem mutatni hogy baja van,de öcsém,nem láttam még ilyet...

Órákon nem figyel,néha azt se veszi észre ha felszólítja a tanár.Fogyott is egy hét alatt láthatóan,beestek és karikásak lettek a szemei,sokszor pirosak is,mintha sírt volna.Szünetekben mindig eltűnik a teremtől és akárhol keresem nem találom meg őt.

Mikor kérdezem mi van mindig mást mond.Nagyon fáradt,összeveszett valakivel,de biztos hogy nem így van.Valami komoly dolog lehet körülötte,de nem tudom mi az.Minden óra közi szünetben kimegy cigizni,és akkor is csak egyedül áll,néz ki a fejéből,pedig eddig iskola után cigizett csak.

Már tényleg úgy néz ki mintha beteg lenne.

Egyszerűen nem értem ezt.

Bocsánat ha zavaros lett,de kérlek segítsetek!

2016. nov. 6. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te se szivesen osztod meg a titkaidat. Lehet, hogy csak veled szokott beszélni, de attól nem lesztek lelki társak. Ne akard erőszakosan megtudni tőle, mert azzal nem segitesz.
2016. nov. 6. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Mi van vele, Kérdező?
2016. nov. 14. 16:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Annyira szép tőled, hogy érdelem mi van az osztálytársaddal, remélem hamar kiderül és minden rendbe jön!! :) Esetleg kedveskedhetnél neki valamivel, hátha megnyílik csak félre ne értse
2016. dec. 4. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!