Ezt szerintetek valamikor túl tudok lépni?
Figyelt kérdés
Sajnos autóbalesetben meghalt a Feleségem, és Babánk, két héttel ezelőtt;(
Azóta semmihez nincs kedvem, mert mindig Ők vannak az eszemben, nagyon egyedül maradtam egyik napról a másikra...
Tegnap előtt volt a temetésük, borzalmas érzés volt végignézni;(((
Feleségem 31 éves, a Babánk 2 éves volt:(
Ezen hogy lehet túllépni? Ne értsetek félre nem elfelejteni szeretném Őket, hanem nem szeretnék megbolondulni...
Üdv,
33F
2016. nov. 4. 16:41
1/2 anonim válasza:
Te jó ég... Részvétem. El sem tudom képzelni, hogy milyen szörnyű lehet. Adj magadnak időt. Nehéz lesz, de ha vannak, akik támogatnak, úgy talán kicsit jobb. Nem lesz egyszerű, de túl fogsz tudni lépni
2/2 anonim válasza:
Szörnyűség , te jó ég . Segítsen a család és az ismerősök és fogadd el tőlük , érdemes kérni időt a munkahelyen ha nyomaszt a légkör . Érdemes alternatív profi megoldást keresni és bizonyos tvkbe betelefonálni és elmondani a bánatodat szakértőknek . Alkohol és egyebek ne vegyék át az uralmat feletted .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!