Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ezt szerintetek valamikor túl...

Ezt szerintetek valamikor túl tudok lépni?

Figyelt kérdés

Sajnos autóbalesetben meghalt a Feleségem, és Babánk, két héttel ezelőtt;(

Azóta semmihez nincs kedvem, mert mindig Ők vannak az eszemben, nagyon egyedül maradtam egyik napról a másikra...

Tegnap előtt volt a temetésük, borzalmas érzés volt végignézni;(((

Feleségem 31 éves, a Babánk 2 éves volt:(

Ezen hogy lehet túllépni? Ne értsetek félre nem elfelejteni szeretném Őket, hanem nem szeretnék megbolondulni...

Üdv,

33F

2016. nov. 4. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég... Részvétem. El sem tudom képzelni, hogy milyen szörnyű lehet. Adj magadnak időt. Nehéz lesz, de ha vannak, akik támogatnak, úgy talán kicsit jobb. Nem lesz egyszerű, de túl fogsz tudni lépni
2016. nov. 4. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szörnyűség , te jó ég . Segítsen a család és az ismerősök és fogadd el tőlük , érdemes kérni időt a munkahelyen ha nyomaszt a légkör . Érdemes alternatív profi megoldást keresni és bizonyos tvkbe betelefonálni és elmondani a bánatodat szakértőknek . Alkohol és egyebek ne vegyék át az uralmat feletted .
2016. nov. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!