Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiatalok, akikkel nem törődnek...

Fiatalok, akikkel nem törődnek a szüleik, ti hogy dolgoztátok ezt fel?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Videojatekkal:)
2016. okt. 31. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

nem különösebben tőlük akarom a törődést,hanem egy nő nemű valakitől,de az nincs,szóval ugyanúgy fáj :)

De én is szoktam neha gamelni XD

2016. okt. 31. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben ? Én 16 éves vagyok, és lelkileg soha nem figyeltek rám. Vannak időszakok amikor nagyon rossz, de ott van mellettem a barátom, meg a barátaim akikkel mindent megoszthatok. Így "ők" a szüleim. Nem tudom mennyire dolgoztam fel, de igazából már megszoktam.
2016. okt. 31. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Kiskoromban mindig magamra akartam terelni a figyelmet, de anyámnál a vérszerinti hugi kapta a figyelmet, apámnál meg a fél-hugi... Belefásultam s nagyon rosszúl érintett.

A fájdalom pedig az évek eltelte alatt gyűlölet lett...egy elég mély gyűlölet.

Újra kiutazok s vissza se jövök többé hozzájuk csakis édes mamámhoz, aki valahol olyan, mint én. Mind felfogásban s alkotásban.

23-N

2016. okt. 31. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Az agyamat kreatív művészetemben sülyesztettem el és meló mellett ugyanúgy online játékon töltöm párommal is, de persze talik is vannak.
2016. okt. 31. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszerekkel. De számomra ők( ""szüleim"") nem léteznek.
2016. nov. 1. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Gamelgettem^^ (de mondhatjuk ide akár az animèket is)

Nekem az ilyen dolgok voltak a mencsváraim. Azt hiszem ez mèg mindig a jobbik eset volt:'D

Meg ahogy mondani szokták,a családját(vèr szerintit) nem választhatja az ember.. De egy család nm ettől lesz család.. Hiszen TE választod számodra ki a családod..^^

23/l

2016. nov. 2. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!