Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Előjáróban szeretném közölni, hogy tényleg egyáltalán nem szeretném sajnáltatni magam. Csak most így alakult és elég rosszul érzem magam.
Régen rendesen eljártam társaságokkal, de főleg csak inni szórakozóhelyekre, kocsmákba, szinte mindig csak piálni 16 éves korom óta, de néha azért moziba, biliárdozni is stb..aztán volt egy sötétebb időszak is sajnos, aminek meg is lett a következménye, de hála Istennek nem lett kihatása az egész életemre és ki tudtam lábalni belőle teljesen, ebbe most nem is mennék nagyon bele mert nagyon hosszú lenne. De a folytonos részeges hétvégék folytatódtak sajnos.
Most nyár végén elhatároztam magam, hogy helyes útra térek. Szeptember óta nem iszom, nem mintha rá lettem volna szokva csak mindig az volt az unaloműző meg a hülyéskedés. Helyette inkább sportolok, hetente hat nap és egy pihenő nap. Közben suliba járok és komolyan veszem már a tanulást is, mert tovább szeretnék kerülni felsőoktatásba. De azóta elkezdtem iszonyúan unalmasan és egyedül érezni magam. Minden napon ugyanaz. Körülöttem minden fiatal és társaság akit ismerek jóformán csak inni járnak. És nem is vettem észre semmi pozitív változást az életemben abból adódóan, hogy megváltoztam. Oké, azt, hogy egészségesebben táplálkozok, sportolok és nem iszok, nem dohányzok stb ez elsősorban önmagamnak jó a testem egészsége érdekében, ez a lényeg, hogy ne pusztítsam önmagam, mert az élet ajándék, de nem látom, hogy miért éri meg "jófiú"-nak lenni? Szokták mondani, hogy akkor menjek ismerkedni hozzám hasonlóakkal, akikkel közös hobbink van stb.. de nekem ez valamiért nem megy könnyen, amúgyis van valamiféle szorongásom idegenek társaságában, amit egyedül próbálok leküzdeni több-kevesebb sikerrel. Nem igazán vagyok a helyzet magaslatán, arra számítok, hátha esetleg volt-e már hasonló élete valakinek, és tud esetleg tanácsot adni.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!