Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen helyzetben elfogadható...

Milyen helyzetben elfogadható az öngyilkosság? Magány? Pénztelenség?

Figyelt kérdés

2016. okt. 27. 22:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, hát ja, az egyéni psziché természetesen befolyásolja a dolgot. Én azért először megpróbálnék küzdeni(már úgy értem, a haláltáboros helyzetben), de lehet közben én is összeroppannék, és az öngyilkosságot választanám. Mindenesetre remélhetőleg nem kerülök ilyen helyzetbe,és nem kell majd meghoznom ilyen döntést.
2016. okt. 27. 23:26
 12/27 anonim ***** válasza:
32%

#8: De, van, amikor nincs kiút. S van, amikor egyesek küzdenek és élnek, én pedig azt mondom, kösz, nem. Az előbb írtam a haláltábort, de ha elvesztem mind a 4 végtagomat, az is ilyen. Nem érdekel, hogy emberek élnek így, én nem vagyok hajlandó, sajna abban a szituban még az öngyilkosság is necces.

S ha a tumor kinyomta a szemeid és nem fogsz meggyógyulni soha, csak pokoli kínokat élsz meg, akkor sem lesz jobb. Ez nem így működik, akármit is énekelget Kowa egyes dalaiban... Van olyan csapás, ami nem lesz jobb, mert az idő telik, de amit elvett, azt semmi vissza nem adja. S ha ez életünk egy alapvető része, akkor baj van.

Én egészségesen és még viszonylag fiatalon, ép ésszel sem találok jelenleg sok örömöt az életben, de ha elveszteném egy karom is, kiszállnék, azt hiszem. Na jó, a bal karnál nem tuti. Kezdek jó lenni az élet elviselésében :D De a másik 3 végtagom és az ép eszem kell.

2016. okt. 27. 23:27
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
minden helyzetben amíg másnak nem okozol ezzel traumát. vonatvezető, szemtanú, stb. öld meg magad otthon amikor senki nem lát, tiszta ügy.
2016. okt. 27. 23:33
 14/27 A kérdező kommentje:
9-es én arra gondoltam hogy ha a jellemed temperamentumod alapján biztosnak mondható hogy senki nem akar a barátod/párod lenni. Tehát a felvetés csak elméleti síkú.
2016. okt. 27. 23:35
 15/27 A kérdező kommentje:
Vagyis 7-es
2016. okt. 27. 23:36
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Ki számára elfogadható? Az én számomra bármikor az, mindenkinek a saját döntése, hogy mit csinál.
2016. okt. 27. 23:46
 17/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem olvastam el a válaszokat, de ezt tuti nem írta senki: ha nem szeret élni az illető. Magamból indulok ki. Utálok élni. Egyszerűen nem tetszik. Nem való nekem, nem élvezem. A halál sokkal jobb, ott nincs semmi. Szóval én csak utálok élni, mert nem tetszik. Van pénzem, párom nem lehet, de nem ezért van ez, mielőtt valaki beszól. Csupán nem tetszik. Ha valaki így van, annak teljesen érthető az öngyilkosság. Ez olyan nekem, mint másnak egy rossz sport választása. Például valaki elkezdi a kosarat, nem tetszik neki. Mit csinál? Abbahagyja. Normális, nem? Majd keres mást, akár foci, futás, tenisz, kick box, bármi. Ami tetszik neki. Én megszülettem, nem tetszik, abbahagynám. Ugyanúgy elfogadható, csak szokatlan.
2016. okt. 28. 00:49
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan.

Van mikor nem alakulhat máshogy, de csak lehetőségei hiányában. Sosincs ok rá.

2016. okt. 28. 01:06
 19/27 anonim ***** válasza:
35%

Én sem olvastam el a válaszokat, mert vissza kell kérdeznem először.

Ki meri vindikálni magának a jogot, hogy egy öngyilkosságot elfogadottnak minősítsen? Milyen szempontok szerint?

2016. okt. 28. 07:02
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

Én folyamatosan dolgozom és nincs semmi életem.

Azért fogom kinyírni magam, mert ennek így semmi értelme. Olyan vagyok már, mint egy kib.xott, fásult robot. Reggel felkelés, hajtás egész nap, aztán este kaja, zuhany és alvás.

És ez ismétlődik a végtelenségig, amíg meg nem döglök. Unom már..

2016. okt. 28. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!