Mi az oka annak hogy ennyire sok a magányos, szingli és/vagy depressziós ember?
Marha sok oka lehet.
Amúgy no para. Én 21 éves leszek lassan és én is szingli vagyok és nem is volt még soha párom, de hogy őszinte legyek szarok rá. Rájöttem, hogy jó ez így és nagyon élvezem :D
Igaz szinte minden időmet egyedül töltöm, de egyáltalánn nem érzem magam magányosnak. Depressziós meg nem vagyok, soha nem is voltam. Egyszerűen csak utálom az embereket, mert gusztustalanok. Hitvány férgek, akik áttaposnak másokon a saját érdekeik miatt stb... Akar a halál velük társalogni :D
Szerintem meg akarnak felelni az ideáloknak. Meg van adva, hogy kik a szépek és kik a csúnyák. Közben az ember rá sem jön, hogy valójában milyen èrtékes és szép volt. Ha hiszitek, ha nem...még a tényleg nem a legszebb embert is lehet gyönyörűnek látni! Ha a leleked megszereti, akkor gyönyörűvé válik számodra. Sokan azért nem lépnek párkapcsolatba, mert úgy gondolják, h nem érdemelnek meg senkit, mert csúfak. Hát ez nem így van!!!! Mindenkiben van valami szép. Csak egy testet kaptunk az életben. Most azon gondolkodnak sokan, hogy milyen jó másoknak, h szép testet, arcot, esetleg jó életet kaptak, ők meg egy nagy sz.art. Gondolkodjatok el! 80 évesen az a szép arc...már nem lesz olyan mint 50 évvel ezelőtt! Ugyanùgy fogtok kinézni! A jó élet? A halál után már nem számít, h ki volt a gazdag és a szegény. A halál után ugyanoda kerültök stb. (Szerintem)
Az emberek csak nyávognak, h jajj meg akarok halni stb. Hagyjátok abba! Mi a francot értek el ezzel? Alljatok a lábaitokra ès tegyetek azért, h kijussatok belőle! Ha allandoan azzal fogtok foglalkozni, h a tukorbe nezegetitek a hibáitokat..arra leszyek figyelmesek, h a vègèn elmegy az egész életetek...és bánni fogjátok!
Fel a fejjel! Élvezzük, bármilyen szar is az élet! Egyszer élünk :)
L
"Mi az oka annak hogy ennyire sok a magányos, szingli és/vagy depressziós ember?"
a média által szétmosott agyú nők esztelen vágyálmai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!