Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szingli lányok, milyen gyakori...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok, milyen gyakorisággal szexeltek párkapcsolaton kívül?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok légyszíves.
2016. márc. 2. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel, hogy nem vagyunk ribik,mert szinglik vagyunk, semmennyit..
2016. márc. 2. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az első válaszoló véleményét

16/l

2016. márc. 2. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

Volt pár alkalmi dolog az utóbbi időben, de nem gyakori. Szerintem ennek semmi köze a ribiséghez, mondjuk 14,15,16 évesen még én így gondoltam volna.

18/l

2016. márc. 2. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

#3: Jól mondod, csak SZERINTED nem ribiség:)

De most már 18 éves nagy kislány vagy, már jogodban áll nem így gondolni.

18 éves vagy és már volt pár alkalmid....hát mint férfi, téged, mint nőt, semmire nem tudnálak így értékelni:) Nem vagy kapcsolatra való.

2016. márc. 2. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
#4, Nagyon vicces a gondolkodasod. Egyreszt nem tudhatod mennyire vagyok "nagykislany", mert ez nyilvan nem eletkortol fugg. Masreszt nem vagyok kapcsolatra valo? Hat nyaron lett vege a 1,5 eves kapcsolatomnak. Erdekes, mi? En, mint nagy kislany meg szerencse, hogy nem adok a velemenyedre.😊
2016. márc. 3. 08:13
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
#5: Bárki mondhatja, hogy 1,5 éves kapcsolata xy időben ért véget ;) Egyébként az általad leírt viselkedésed miatt nem vagy kapcsolatra való....azt hittem, leesett, miért írtam. Hozzád se érnék, ha ilyeneket tudnék meg rólad....
2016. márc. 3. 19:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Befejezhetnétek. Senki sem kíváncsi a kis "vitátokra".
2016. márc. 3. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
#6, hat akkor remelem talalsz magadnak egy eritesedre melto lanyt, szerencsere nekem nincs szuksegem ra😺
2016. márc. 3. 19:17
 9/9 anonim válasza:
Minden nap mert szexfüggő vagyok! 19/L
2018. máj. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!