Ma elvesztettem az összes barátom és olyan egyedül érzem magam. Ilyenkor mit kéne tenni?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra az összes barátom köddé lett. Eddig is egyedül éreztem magam, de most mégjobban. Nem tudom mit kéne tennem, vagy hogy keressek velem hasonló érdeklődésű barátokat. A közelemben senki nincs aki olyan mint én, senki nem ért meg. Most akkor mit csináljak?2016. szept. 18. 12:28
1/7 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy, és miyen idős?
2/7 anonim válasza:
Durva kornyeken lakhatsz ha kodde valtak a barataid. Szerezz uj baratokat. A "senki sem ert meg, senki sem olyan mint en" nyavajgasd pedig hagyd abba, senki nem veszi be.
3/7 anonim válasza:
Minden csoda három napig tart. Ha valóban voltak közöttük barátok, visszatérnek. Ha meg nem térnek vissza, nem is voltak barátok, akkor meg ideje végre ismeretségeket kötni, barátokat szerezni.
4/7 anonim válasza:
Nekem sincs egy sem. Nem lehet ezzel mit csinálni sajnos.
5/7 anonim válasza:
Keress új barátokat és hidd el, vannak olyanok, akik hasonlítanak rád. Csak ne várd el, hogy megeggyezzetek, lehet, hogy valakivel egy hobbid lesz közös míg mással a világbéeted, megint mással talán ellenkezőek lesztek de mégis megértitek majd egymást...
Mondjuk nem értem, hogy veszthetted el mindannyiukat egy nap alatt. Mi történt?
6/7 anonim válasza:
*világnézeted
Egyszer még kihajítom ezt a telefont az ablakon...
7/7 anonim válasza:
Szia! Milyen az "èrdeklődèsi köröd"? Nekem sem egy sablon, így elèg nehezrn találok hasonló embeteket sajna, viszont abból a szempontból nagyon sem sajna, h rèszben ezèrt nem vagyok "12 egy tucat bukèjú" emberke... :D Ha gondolod írhatsz, aztán meglátjuk van-e bennünk nèmi hasonlóság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!