Kulföldre szakadt / vandoroltak, akik ott elmagányosodtak, irnatok?
Magam is hasonló helyzetben vagyok.
Ti milyen okból maganyosodtatok el , van még valaki ilyen helyzetben?
Az mindenkinek a sajat hibája ha elmagányosodik
Talán nem beszeled az ország nyelvét (akkor egyáltalán minek mentél oda?)?
Nem élnek körülötted emberek? Nem tanulsz, nem dolgozol, nem jársz közösségbe?
Bocs de ez csak a te hibád, ne nyavalyogj hanem menj emberek közé, de előtte tanuld meg a nyelvet
Ne várd, hogy hozzad menjenek, te menj hozzájuk
Valahogy sosem akarjak elfogadni az emberek hogy nem körülöttük forog a világ :)
Ja értem, az egész orszag sőt a világ gyűlöl téged, akkor nyilván veled van a probléma
Nem probaltad meg a pszichológust (esetleg pszichiáter?)
Elmagányosodunk, mert hiába beszéljük az idegen nyelvet, de nem ott nőttünk fel, nem ismerjük zsigereiből a külföldi népeket ( nem értjük a gondolataikat, hogy különböző szójátékok mire utalnak vagy mit takarnak ) ,úgy mint egy külföldi sem ért meg minket, magyarokat, hogy pl. egy vicc csattanója valójában mit is jelent a számunkra. Mindig is idegenek maradunk és ők is nekünk.
Számomra nem gond a magány, sőt nem is szeretnék baráti kapcsolatokat külföldön. Találtam más elfoglaltságot , mint a kapcsolatépítés: olvasok, úszok, táncolok, filmeket nézek, kirándulok és a munkám is leköt. Itt ( mármint ezen a lapon is ) tudok magyarokkal kommunikálni, ha ismeretlenül is, de ez is egyfajta kapcsolattartás.
Szóval, nagyon jól el vagyok egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!