Kiknek vannak képzeletbeli barátai még?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim nem is voltak2016. szept. 10. 23:33
1/9 anonim 

válasza:

Nekem az összes kitalált karakterem az. S van vagy 14 is :D Az én drágáim <3
3/9 anonim 

válasza:

Nekem :3 vannak jo paran. De igazi baratok jobbak lennenek >< csak hat en emberi kapcsolatok kialakiasabol megbuktam :(
18/L
5/9 anonim 

válasza:

Nekem van egy plüssmalackám. Tévét szoktunk együtt nézni, nézte velem az olimpiát, szoktam etetni, itatni, puszilgatom, beszélek hozzá.
6/9 anonim 

válasza:

Álalában egy egész banda van körülöttem:)
Barátaim kiházasodtak, babáznak, vagy megváltoztak és elváltunk
Vannak valós találkozásaim is persze.
Pl.Nagymamám mindig velem van, vonaton, kocsmában, vízparton. A többi nem nyilvános:) és 30 fele tartok
7/9 anonim 

válasza:

Uhm Nekem képzeletbeli életem van. :) De abban vannak barátaim is. :)
8/9 Mira Mira válasza:
Nekem volt egy 4-től 7 éves koromig. Mindenhova eggyüt mentünk és néha még láttam is őt. Mai napig tudom hogy néz ki de a nevét már nem tudom. A különös az volt hogy ő egy felnőtt volt és amikor vele voltam én is az voltam... De a szüleim azt mondták hogy ez csak a válásuk miatt volt...
9/9 anonim 

válasza:

Nekem angyalaim vannak. Ők vigyáznak rám és jó barátaim is egyben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!