Mit tudnék tenni? 17/F
Figyelt kérdés
Úgy érzem, teljesen egyedül maradtam a világban. Az iskolában nincsenek barátaim, senkivel nem szoktam beszélgetni, pedig érzem, hogy szükségem lenne rá, de nincs hozzá erőm. A szüleimmel sem tudok erről őszintén beszélni, mert amikor megkérdezték, vannak -e barátaim azt feleltem, hogy vannak, csakhogy ez nem volt így. Tudom, hogy meg kéne mondanom, be kéne vallanom nekik az igazat, de nincs hozzá lelkierőm, és ez fáj a legjobban. És mára oda jutottam, hogy senkim sincs, aki kitöltené a mindennapjaimat. Ha tudna valaki tanácsot adni, örülnék neki.:(2016. szept. 10. 12:35
1/5 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy elásd magad. Hamarosan 18 leszel, akkor változás lesz az életedben, vagy munka, vagy továbbtanulás, mindkét helyen jó eséllyel lehet szerezni új barátokat.
3/5 anonim válasza:
Sajnos velem is ez van, egy haverom van de az szinte soha nem keres mert elvan a saját kis világában. Annyiből áll az életem szinte hogy kockulok, alig járok el, mert nem is tudok kivel, de már megszoktam. 19f
4/5 anonim válasza:
Írj, ha gondolod, én is hasonló helyzetben vagyok! 21/L
5/5 anonim válasza:
hehe, hasonló itt csak 20/F
Legalább ha lennék vagy 2m10cm, de még az se adatott meg. Kockulás egyfolytában, GYK függő meg más forumokon is függő vagyok már stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!