Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha lelkileg teljese...

Mit tegyek ha lelkileg teljesen tonkre vagyok menve, de nem bírom elmondani senkinek?

Figyelt kérdés
Csak azt bírom masok fele mutatni h milyen rohadt jo kedvem van meg vidám vagyok. mi segíthetne meg rajtam azon kívül h beszelek vkivel rola? 16L

2016. szept. 9. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hmm...nem jo betorni a dolgokat/gondokat mert pszichesen betegge tesz egy ido utan.

Ha nem mered elmondani..akkor ird le, ontsd versbe...aztan tedd ki egy anonim oldalra...pl ide vagy facen rengeteg ilyen van.

Probat meger...

2016. szept. 10. 01:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Ismerős, jó sok évig én is így voltam és 16 éves koromtól kezdődött :)

Szerintem próbáld meg itt valakivel megbeszélni ezeket így névtelenül, arctalanul, szerintem sokat segít és esetleg legközelebb könnyebb lesz, meg rendezed kicsit a dolgaidat magadban :)

Bár itt aztán találni valakit aki nem csak azért írna, mert lány vagy és nem tűnik el a francba rövid időn bellül... hát... :) 1000 ből 1 és akkor talán sokat mondtam.

Mondanám, hogy nekem nyugodtan megírhatod, de úgy sem fogod :)

2016. szept. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!