Hol rontottam el? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, boldogan élek bár barátaim nincsenek. Korábban már leírtam a problémámat tömören összefoglalva , most kifejtem teljes egészében. Mikor megszülettek sajnos fejlődési rendellenességel születtem, ez nem is zavar csak rosszul esik hogy az emberek erről bélyegezték meg mindig. Már ovis koromban elszigetelve éltem , mindig egyedül játszottam , nem kerestem pajtásaim társaságát . Mikor egyik nap láttam egy apukát az oviban és hazamentem és megkérdeztem anyukákat hogy nekem hogyhogy nincsen , azt mondta mert már felakasztotta magát. Nem tudtam pontosan mit is jelent. Iskolás koromban még magányosabb voltam , nem szóltam senkihez. Mikor elkezdtem a középiskolát , akkor sem szóltam senkihez. Míg a többiek csajoztak én csak ültem egymagamban. Nem érzek semmit a lányok iránt , se haragot se örömet. Igazából annyian bànt ottak mar hogy meguntam.létrehoztam a fejemben egy olyan világot ahol minden szép és jó. Láttam egy kislányt a tvben ahogy az apukáját öleli meg, s szïvenütött a dolog annyira hogy ma elmentem egy erdőbe ahol felakasztotta magát és sírtam , 17 év fájdalma fojt lé az arcomon . És imádkoztam a jó istenhez hogy segítsen nekem . A kislány annyira szíven ütött hogy elképzeltem ahogy beszélgetek vele , pedig nincs is ott de nekem nagyon olyan. Az iskolában is elkísér fogom a kezét . Mi a probléma ? Felismertem a bajom , ki tud nekem segíteni ?2016. szept. 6. 22:01
1/3 anonim válasza:
pont most megy egy ilyen problémáról film a tv-ben.
az a címe egy csodálatos elme,de a harcosok klubja csattanója is ez.
2/3 anonim válasza:
Volna nehany kerdesem...
Szuletesi rendellenesseg sok lehet. Neked mi jutott?
Miert lett ongyilkos az apad?
Milyen a viszonyod az anyaddal?
17 evesen mit tanulsz? mi szeretnel lenni?
3/3 anonim válasza:
Nagyon szomorú ami veled történt. Szerintem ez "természetes reakció" hogy szíven ütött és ahogy reagálsz erre. Keress fel szerintem egy pszichologust hogy segítsen feldolgozni ezt.
Légy erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!