Rosszul jarok, ha egyedul maradok? 30/F
igaza van a #20asnak is
a csaladban csomo penzt es idot pocsekolsz a nyavalyas kolykokre,akik ven korodban csak bedugnak az otthonba,es elvezik amiert gurcoltel egesz eletedben
Picit régi kérdés de hátha olvasod még :)
A párválasztást jol meg kell gondolni, mert egy kapcsolat mérgező is lehet.
Olyan társat keress aki ha padlón vagy felsegít. Ha összevesztek nem fontosabb a saját gőgje, nyit feléd.
Érzed a pillantásából, hogy odavan érted, aki keres, aggódik érted ha odavagy valahol évek után is.
Ha haragszik akkor is szeret, nem rug beléd olyan dolgokkal amikkel tudja hogy mégjobban padlóra kerülsz.
Akinek az életében max a 2. helyen szerepelsz (első lehet a hobbi)
Kimered mondani a véleményed nem büntet érte mégha az agyára mész akkor sem.
Sokmindenen keresztül mentem a barátommal, sokmindenben hibáztam amit beláttam próbálok javítani de már veszett fejsze nyele. :(
Sok sikert :)
csak anyni utolsónak, hogy miért kéne kidobni a volt barátnő leveleit, képeit. része volt az ember életének.
én nő vagyok, a volt barátaim nem érdekelnek már férfiként, de akkor is megvannak még a közös képek meg az emailjeiket sem töröltem ki, sőt egy-két tárgyi emlék is megvan. párévente még hallok is róluk. Pedig rájuk aztán tényleg nem kell féltékenynek lenni.
23! Ne beszélj így a páromról ne nézd le, jol írtad nem ismered! Szeretem a Párom, Ő alapjáratban, nagyon jó ember, Jó családapa, és jó társ is! A kérdésre nem éppen akkor válaszoltam amikor jó paszban voltam. Tény vannak problémák a kapcsolatban.
Elrontottam régen sokmindent (11 éve vagyunk együtt), nem figyeltem rá, nem figyeltem arra, hogy mit szeretne, nem törődtem vele, az érzéseivel,pedig ő mindent megtett, de nem azért tettem ezt mert nem szeretem hanem mert otthon a szüleimnél is gondok voltak és szerettem volna megoldani ezért oda konncentráltam nem pedig arra, hogy éljem építsem az életem Vele. Most ezt szenvedi meg a kapcsolatunk, és ezt szeretném helyre hozni valahogy ha ő is partner lenne benne.
Néha elbizonytalanodok kettőnkben, mert nem tudom, hogy komolyan akar e vagy csak beletörődött dolgokba. Olvastam egy könyvet (nem írok se címet se szerzőt) a párkapcsolatokról ami inkább a szerző részéről egy vezeklés, mintsem segítség az olvasónak de egy dologban igaza van. A Hűség és a kitartás a másik mellett döntés kérdése. Na itt a gond, nem tudom legmélyen, hogy ő ezt eldöntötte e.
Abban igazad van 23 hogy fontos az érzelmi biztonság számomra. Nekem fontos hogy szeressen az aki velem van. Az kevésbé fontos, hogy a vajaskenyérre jut e kavjár vagy csak a vaj van rajta! Van mit enni kész pont.
Utolsó, én tisztába vagyok vele, hogy az exről vannak képei nála, mert anno előttem tette fel, vagy a gépére vagy a pendrájvjára már nem tudom rég volt. Nem mondom hogy hu de jól esett hogy megtartotta őket de most mit csináljak. Én azt vallom hogy exnek nincs helye a jelenben. Mondjuk nekem is megvannak a fotók az exről és csak azért nem dobáltam ki őket mert a régi családi albumba vannak a képek és édesanyám halála óta én nem nyitottam ki azokat a képeket és csak ezért nincs szelektálva a dolog. Magammal nem hoztam a közös otthonba semmi ilyesmit.A tárgyakat is mind elajándékoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!