Mit tegyek? 190 cm vagyok, és mindenhonnan azt hallom, hogy túl magas vagyok. Így képtelenség bárkit is találni, mert azért Magyarországon nem túl nagy az átlagmagasság. L/biszex
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 23:20
11/13 anonim válasza:
Én imádnám a magas lányokat...ha nem lennék törpe (170).
Sajnos így teljesen esélytelennek érzem a dolog és rengeteg férfi van így ezzel, még azok is, akiknek egyébként teljesen normális az alkatuk (180-185). Ha most legalább 15 centivel magasabb lennék, tuti, hogy írnék neked egy privátot. :D
És ne aggódj, ha egyszer találsz egy hozzád illő mázlista magas pasit, akkor biztosan meg fog becsülni és szeretni fog, mert szerintem nincs szebb egy végtelen combú, csinos nőnél.
12/13 Hapci01 válasza:
Szia!
Én is írnék, ha nem zavarna egy 180 magas pasi... :D
13/13 anonim válasza:
Exem 182cm magas volt, mikor jártunk én pedig 185. Vigyázz a gerincedre (gerincferdules miatt) és ne hordj olyan ruhát ami nagyobb, mint amekkora kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!