Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? 190 cm vagyok, és...

Mit tegyek? 190 cm vagyok, és mindenhonnan azt hallom, hogy túl magas vagyok. Így képtelenség bárkit is találni, mert azért Magyarországon nem túl nagy az átlagmagasság. L/biszex

Figyelt kérdés

2016. szept. 3. 23:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én imádnám a magas lányokat...ha nem lennék törpe (170).

Sajnos így teljesen esélytelennek érzem a dolog és rengeteg férfi van így ezzel, még azok is, akiknek egyébként teljesen normális az alkatuk (180-185). Ha most legalább 15 centivel magasabb lennék, tuti, hogy írnék neked egy privátot. :D

És ne aggódj, ha egyszer találsz egy hozzád illő mázlista magas pasit, akkor biztosan meg fog becsülni és szeretni fog, mert szerintem nincs szebb egy végtelen combú, csinos nőnél.

2016. szept. 7. 23:17
 12/13 Hapci01 válasza:

Szia!

Én is írnék, ha nem zavarna egy 180 magas pasi... :D

2016. nov. 26. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Exem 182cm magas volt, mikor jártunk én pedig 185. Vigyázz a gerincedre (gerincferdules miatt) és ne hordj olyan ruhát ami nagyobb, mint amekkora kell. :)
2016. dec. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!