Mit tegyek? 190 cm vagyok, és mindenhonnan azt hallom, hogy túl magas vagyok. Így képtelenség bárkit is találni, mert azért Magyarországon nem túl nagy az átlagmagasság. L/biszex
(nem kedvelésre értettem, hanem párkapcsolatra... persze, barátkoznak magas emberrel de nem szoktam bejönni nekik)
köszönöm kettes :D
Nem is láttam még 180 cm-nél magasabb lányt szerintem. :D
Az igen.
Ne érezd magad hátrányban. :) Én csak 153 cm vagyok. :D Ez a magasság se túl szerencsés.
Én mindigis ilyesmi magasságú lányt kerestem :D Persze önmagában a magasság nem elég, vannak a külsőnek egyéb fontos részei, na meg persze a személyiség sem mindegy. De kiindulási alapnak jó :D
24/F (196 cm)
Nem te vagy túl magas. Az nagyon nagyon szexi dolog!:D Csakhogy aki alacsonyabb nállad azt gondolja: biztos hogy nincs esélyem nála, ki jár nála alacsonyabb fiúval. Épp ezért nem is próbálkoznak!
18/f/178cm :D
Èn is 185 vagyok:'DD pacsi:3
Nálam is nèznek emiatt,de mindenkèpp pozitívumnak tudható be,főleg a lányok köreibe:D
Ahogy mondani szokták,a szerelem nm bőrszín/orientáció/ès egyèb dolgok szerint választ:DDDD
Jól mondják,èrzelmek kellenek..ès ennyi,onnantól kezdve ez nem gondolnám,hogy akadály lenne.
23/ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!