Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan segithetnék rajta?

Hogyan segithetnék rajta?

Figyelt kérdés

Szóval a kiszemeltemnek nincsenek barátai emiatt nagyon depressziós.Én bolond meg egyszer ráírtam kamuprofilon és szegénynek annyira reménytelen a helyzete hogy a kamuprofilos lánynak kezdte el mesélni a bajait én meg nap mint nap ugyanazon a profilon vigasztalom mert szeretnék segíteni rajta. A valódi profilommal nem merek ráírni csak hetente egyszer mert elvileg az egész osztályt nyomoréknak tartja beleértve engem is de én szeretnék segíteni rajta.

Most normális vagyok szerintetek?

2016. szept. 3. 08:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Leendo pszichologuskent nezz utana a "ments meg" jatszmanak Eric Berne konyveben
2016. szept. 3. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
csak kéreti magát:) aki szomorú annak persze h minden szar.
2016. szept. 3. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdező egy imadnivalo cuki csaj!!
2016. szept. 3. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
ja kérdezd ki először , h őszintén mit gondol először csak a kamuprofilról , később tényleg . Lehet javítatlan , de talán menthető.
2016. szept. 3. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:
szia. én is kamu profilon beszélgettem egyik volt barátnőmmel akivel együtt voltunk mert nem voltak igazán barátai, átverték, eldobták stb.. szóval magányos volt szegénykém. és csináltam egy kamu profilt ami később elfajult. konkrétan 3 emberi (ál)életet éltem neten keresztül + a sajátomat és nagyon nagy szinten sikerült felhúznom őt a gödörből. azóta már mással van együtt persze.... de miattam lett önbizalma. és most azokat csinálja a párjával amiket mi ketten akartunk csinálni.... megszakadok kívül belül mikor látom őt. de ez van :) óvatos légy.. 16 vagyok én is.. de az álélet mégtöbb áléletet von maga után..
2016. szept. 4. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!