Hogyan segithetnék rajta?
Szóval a kiszemeltemnek nincsenek barátai emiatt nagyon depressziós.Én bolond meg egyszer ráírtam kamuprofilon és szegénynek annyira reménytelen a helyzete hogy a kamuprofilos lánynak kezdte el mesélni a bajait én meg nap mint nap ugyanazon a profilon vigasztalom mert szeretnék segíteni rajta. A valódi profilommal nem merek ráírni csak hetente egyszer mert elvileg az egész osztályt nyomoréknak tartja beleértve engem is de én szeretnék segíteni rajta.
Most normális vagyok szerintetek?
azért egy jó barát is sokat tud segiteni olykor...
és sztem a fő baja h magányos szóval ne add fel.
Nem akarlak bántani, mert a szándékod alapvetően pozitív hogy segíteni akarsz neki, de a kamuzás nem volt jó ötlet, ezt örökké nem csinálhatod, és minél tovább fogsz vele beszélgetni annál jobban fog neki fáj majd amikor egyszer megszűnik ez a kamubarát.
Szerintem nyiss felé saját magad, élőben. Menj oda hozzá szünetben, mondd meg neki hogy látod rajta hogy magányos, és szeretnéd ha jobb kedvű lenne te szivesen beszélgetnél vele, jöjjön el veled suli után sétálni, meginni valami, koncertre, vagy moziba vagy bárhova ami érdekelheti. Nem hinném hogy egy ilyenre nemet mondana, lehet éppen azért tartja nyomoréknak az osztályt mert mindenki leszarja szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!