Nektek mi a véleményetek erről a videóról? (angol)
Szerintem aranyos, főleg ahogy például azt mondja, hogy "there are so many beautiful girls here, but none of them give me a chance".
Egyébként elég beképzelt, és kicsit butácska, de alapvetően nem volt rossz ember szerintem. A magány kergethette az őrületbe.
# 8
Már ez alapján is nyilvánvaló, hogy nem vagy komplett.
Nem a magány miatt lett elmebeteg, hanem az elmebetegsége miatt lett magányos! Ha gyilkosságra vetemednék, én biztos, hogy a gonosz emberekkel végeznék. Akár iskolában szivatja a másikat, akár a munkahelyén agresszív, tök mindegy, legalább olyat nyírok i, aki nélkül mindenki boldogabb lesz (kivéve a társait, akinek nagyon fog hiányozni, hogy nem nevethetnek mások fájdalmán).
De ártatlant biztos nem bántanék! Az őrületét a bűn ellen irányíthatta volna, nem pedig beállni közéjük! Így most nem lett több puszta elmebetegnél.
Pontosan persze nem tudom, hogy mi is történt, nem tudom, hogy mit is csinált, csak információfoszlányaim vannak, amiket hallottam róla. Ha valaki többet tud mondani, az kérem írja meg magyarul a cselekményt, amit elkövetett, vagy linkeljen magyar oldalt. Köszönöm!
lényegtelen mi kergette az őrületbe?Ez kb.ugyanaz a felfogás,mint amikor a nők kirívóan öltözködnek és emiatt erőszakolják meg őket.
Maga a szemlélet a gyilkosság volt.Ezt pedig nem fogják a magányára fogni.Megtett.Elvett egy ember életet.Börtön jár érte.Nem lehet mentegetni azzal,hogy a magány tette ezt vele.
#13:
A gyilkosságok előtt arról készített videókat a Youtube-ra, hogy ő milyen elkeseredett, mert szűz, és egy csaj sem akar dugni vele. Emiatt bosszút forralt és fegyvereket vett a csekély kb. másfél millás zsebpénzéből. (A szülei a szórakoztató iparban dolgoznak és gazdagok.) Arról is csinált videót, hogy majd hogyan fogja elkövetni a gyilkosságokat. Elmondta, hogy nőket azért fog megölni, mert azok nem fekszenek le vele, férfiakat meg azért, mert azok szerencsésebbek, mint ő ilyen téren.
Először a három albérlőtársát (3 férfit) késelte halálra az albérletükben. Mindegyiket egyesével támadta meg, amikor azok épp hazaértek. Utána autóba ült, egy Starbucksba ment és nyugisan kávézott egyet. Ezután egy egyetemi épületbe akart bejutni, de nem tudod bemenni, ezért a kint várakozó 3 lányt lőtte meg, akik közül 2 meghalt.
Utána az autójába ült és több épületbe belőtt. Az egyik egy bolt volt, ahol egy srácot lőtt halálra. Aztán véletlenszerűen emberekre lőtt az utcán és több embert el is ütött az autójával. Végül egy parkoló autónak ütközött, ahol fejbe lőtte magát és meghalt.
Az ámokfutása során összesen 7 embert ölt meg (önmagát is beleértve) és 14 másikat sebesített meg.
# 10
Olyan nagyon nem válogatják a nőket. A legocsmányabb bálnára is van kereslet. Az online társkeresésnek hála, még egy 30 éves, ocsmány, két mázsás, munkanélküli nő is pillanatok alatt találhat magának húszéves, egészséges kinézetű szexpartnert.
Furcsa orr + rövid kulcscsontok + 170 cm = a nők számára taszító ebben a korban, mikor annyit kell tenniük, hogy regeljenek a tinderre vagy az okcupidra, hogy egy modell-kinézetű sráccal hempereghessenek, ez volt Elliot veszte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!