Vannak itt olyanok, akik éjszakánként egymagukban kijárnak a városba kajálni/sétálni/nem otthon lenni?
Figyelt kérdés
Ezt csinálom egy ideje, majdnem minden éjjel felülök egy buszra, beszambázom a belvárosig, összeszedek egy péksütit vagy valamit, mászkálok kicsit, aztán hazabuszozom. Kíváncsi voltam, hogy vannak-e még rajtam kívül mások is odakint, akik pont ugyanezt csinálják.2016. aug. 25. 21:39
11/16 anonim válasza:
Éjszaka aludni kell, én nem tudnák fönt lenni kint sétálva. Állva elaludnék, tök unalmas lehet a sötétben.
12/16 anonim válasza:
Hu nekem is eszembe jutott mar, de orultsegnek tartottam.. meg anya se enged el... de majd egyszer szeretnek. Amugy is jo magamba setalni csak mondjuk nappal szoktam, meg neha ha keson ertem haza. De majd egyszer..
13/16 anonim válasza:
Budapest éjjelek, hajnalok és csak menni menni cél nélkül. Aki akar csatlakozzon hozzám, de nem vagyok túl szociális...
14/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy bunyót provokálj. ;)
2016. aug. 26. 22:23
15/16 anonim válasza:
Nem vagyok bunyos, az a része nem izgat
16/16 anonim válasza:
Én ugyanezt csinálom, csak nappal, és kólával a kezemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!