Van egy lány akivel most beszélgetek. Ő egyetemista én meg nem vagyok, csak egy OKJ-s szakmám van. Érzem kezdünk kifogyni a témákból. AZ egyetemistáknak nem való ilyen, mint én?
Kérdező, kicsit pipogya és naiv vagy. Szerintem az a bajod, hogy még szűz vagy, sőt, szerintem még az első smároláson sem vagy túl, és nem ismered a nőket, tévképzeteid vannak az ismerkedéssel kapcsolatban. Ezen kéne változtatnod, én nem tudom, hogyan, mert nem ismerem a lehetőségeidet.
Szóval nem azért kezd elfogyni a témátok, mert nem vagy egyetemista, ennek ehhez semmi köze. A gond ott van, hogy a lány is látja azt, amit leírtam. De mielőtt félreértenéd, nem az a baj, hogy szűz vagy, hanem az, hogy nem viselkedsz úgy, mint egy érett férfi, aki izgalmat jelent egy lánynak.
Miért fontos ez az említett egyetemista lány? Mitől olyan különleges? Párszor véletlenül leállt veled beszélgetni és utána rákattantál?
Ha a rákattanásodnak egyszerűen ez az egyetlen motivációja, hogy "valamikor beszélgetett veled", annak nincs túl sok értelme. Más helyzet lenne, ha alapból lenne valami erősen közös bennetek, vagy valami konkrétum, amitől vonzódsz. Ha van ilyen, akkor erre koncentrálj.
Nekem sokféle ismerősöm van, egyetemista-nemegyetemista, matekon, mérnöki szakon, iparos, stb. nem függ ettől semmi.
Nem árt szóvá tenni, hogy ha a problémád egyedüli célja az ismerkedés, nem kell valami komolyan venni.
Más az, amikor az ismeretségről beszélek és más, amikor baráti kapcsolatról, vagy akár párkapcsolatról, stb.
Vannak, akik úgy tartják, hogy ismerkedni kell egyre többet, hogy magadhoz illőt találj.
Az BIZTOS nem tesz jót az önbizalmadnak, ha egy lány miatt keseregsz, akivel nem volt komoly........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!