Menjen vagy maradjon? Vagy mit csináljak vele?
Ennek így semmi értelme, a döntést már meghoztad, mi is a kérdés?
Igazából neked csak annyit kell eldönteni hogy olcsóbb-e maradni ott ahol vagy vagy mégis jobb az albérlet.
Nem igazán pontos maga a leírás. Néhol üti egymást.
Van munkád, ezen felül még plusz munkát vállalsz, ilyen életkörülményeket tudsz számára biztosítani, és mégsem tudsz egy albérletet kifizetni?
Számomra ez nem igazán hihető.
Ismerős, kicsit hasonló helyzetben voltam, mint te. Nagyon nem éri meg maradni, csak bekattansz. Bérelj inkább egy szobát valahol, vagy költözz össze másokkal. Én is így oldottam meg.
A lány még úgyis puncsolni fog neked, ha elhagyod, de ne foglalkozz vele. Keress egy normális lányt. Talán még akadnak. Ő vele később még rosszabb lenne.
Én a másik oldalról írok, a lány oldaláról. Ha csak úgy elhagyod őt és lesz@rod, mi lesz vele, csak még jobban tönkre fog menni. Ennek a lánynak segítségre van szüksége. Nem azért viselkedik így, mert veled akar kicseszni, hanem mert súlyos beteg. Én pontosan tudom, mit érez, és hogy mit érezne, ha ezek mellé még ott is hagynád egyedül. Engem ott hagytak, és most egyedül vagyok a mélyponton, és fogalmam sincs, mihez kezdjek, hogyan másszak ki belőle, mert egyedül nincs erőm lépni, segítségért fordulni meg nincs kihez. Ezt is sírva írom.
Ha valaha is fontos volt neked az a lány, akkor igenis erőszakkal rángasd el szakemberhez. Pl. mikor nyaggat, hogy kocsikázzatok, kocsikáztasd el egy orvosi rendelőbe. Lehet, hogy utálni fog érte, és a végén ő hagy ott téged, de hónapok vagy évek múlva, ha meggyógyul, vagy csak valamivel jobban lesz és jobban át tudja gondolni a dolgokat, visszagondolva hálás lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!