Van itt olyan, akinek párkapcsolat tartós hiánya miatt huszonéves korára tönkrement az élete?
Figyelt kérdés
Én nagyon efelé tartok, a tanulmányaimra is hatással van a kezdeti stádiumban levő depresszióm, elvesztettem a motivációmat, semmi nem érdekel. Semmi jövőképem és fogalmam sincs mi lesz velem. A legrosszabb, hogy magammal nem vagyok leginkább megelégedve és szó szerint utálom magamat. Egész nap csak céltalanul internetezek, miközben a nem létező karrierem kezd romokba dőlni. Van ilyen hozzám hasonló ember, és ha igen, hogy lehet ebből az állapotból kimászni?2016. aug. 7. 22:43
11/14 anonim válasza:
Én megértelek, őszintén. Az én kezelésem, hogy egész nap iszok. Egyre kövérebb vagyok és hamarosan lelövöm magam :)
Neked hátha több sikered lesz :) Sziasztok!
12/14 anonim válasza:
Én szerintem már lelkileg tönkrementem ez végett. :(
13/14 anonim válasza:
Igen. A társasági és a szexuális élet hiánya tönkretett.
14/14 Harcipaci válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok. Rengeteget próbáltam neten ismerkedni de azzal sem értem el semmit. Nem értem hogy a huszonéveseket most tényleg semmi sem érdekli vagy miből vannak ezek az emberek? Ugye itteniekhez hasonló okosak mondják hogy próbálkozni kell nem feladni meg bla-bla. De a sok sikertelenségtől már meggyűlöltem a nőket. Tényleg a spanom mondja: azt nézd milyen csöcsös meg hűha milyen csaj megy ott.. Én csak azt látom hogy ő is bizos egy olyan csaj akinél tuti hogy megint semmi esélyem nem lenne. Max egy lesajnáló pillantást vagy vmi sértést kaphatnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!