Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak ha nincs haverok...

Mit csináljak ha nincs haverokon kívül barátom, így senkivel sem tudom megosztani ami bennem zajlik?

Figyelt kérdés

A baráti köröm a haver szintig terjed ki, senki olyan barátom nincs akinek lelkizhetnék.

Régen volt, elveszítettem őket,még a legjobb barátomat is, így velük maximum szórakozunk...

A párom pedig tönkretesz, neki nem önthetem ki a szívemet saját magáról...

Dúl bennem a szomorúság és támaszra lenne szükségem, de mindig mindent kénytelen vagyok magamba folytani...

2016. aug. 4. 12:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ismeretség és látás nélkül nem kéne ítélkezned!:) vélemény
2016. aug. 4. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!!

Az általad leírtakból egyáltalán nem derült ki, hogy te nő vagy. Azt írtad "haverokon" kívül, meg hogy "barátaid"... Képzeljük csak el, hogy te ott ülsz mint egyetlen nő, és közben nagyokat röhögsz a körülötted lévő 15 fiúval. nem gondolod, hogy ez nem annyira megszokott? Nem mondtad, hogy nő vagy, és a szövegkörnyezetből úgy vettem ki, hogy te férfi vagy. A férfiaknak vannak haverjaik, barátjaik, a nőknek általában barátnőik vannak. De felőlem mondhatod a barátnőidre is, hogy a barátaid, csak akkor valószínű, hogy valaki félre fogja érteni.

Nem tudom, hogy milyen társaságba jársz,de sajnálom, hogy egy sincs közötte, akikben van annyi, hogy elpanaszold a gondolom nem is olyan gáz problémáidat. Lehet velük nagyokat röhögni a nagy semmin, lehet egyetérteni velük olyan dolgokon, amikben nincs is igazuk, de attól még mindig igaz marad, hogy komolyabb (baráti) kapcsolatot nem tudsz velük kialakítani.

2016. aug. 4. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 16:55

én a szivemmel látok és nem a szemmemel

2016. aug. 4. 19:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Elképzelem, ahogy mondod a többi nőnek:

- Lányok, mostanában annyi minden zajlik benne. Úgy nyomja valami a lelkem.

- Közösen: Igen? Akkor HÚZZ EL!

Kb. így tudom elképzelni ezt a társaságot, ahova jársz.

2016. aug. 4. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!