Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én csak megosztani szeretném...

??Marika kérdése:

Én csak megosztani szeretném a mai napomat. Ki hallott már ilyent?

Figyelt kérdés

Felnőtt oktatásra járok 40 évesen. Ma volt az utolsó tanítási nap és egyben a gazdálkodási ismeretek modulzáró, azaz matek. A modulzáró papírokat jött összeszedni a tanár, amikor átnyújtottam neki a papírt csak annyit mondtam, hogy hiába ülök tovább felette, akkor sem tudom. Erre kiabálni, üvőlteni kezdett, hogy én tegnap is előbb elmentem az órájáról (én voltam az utlsóelőtti aki kiment az osztályból, akkor már tanár nem is volt a teremben ) meg én hiányoztam a legtöbbet nála órákról (összesen kb. 5 nap) és csak ordított meg ordított. Látszott rajta, hogy teljesen kiakadt. Amikor már gondolta, hogy levegőt is kellene neki venni, akkor már közbeszóltam nyugodt hangon, hogy vegyen be egy nyugtatót. Erre a következő visítás az volt, hogy azonnal hagyjam el a termet, mert ő addig nem jön vissza, amíg én ott vagyok.

Kérdezem én ha felnőtekkel így üvőlt, akkor hogy bánik a gyerekekkel ??

Egyébként utánna felhívtam az ügyvédemet, elmeséltem neki és azt a választ kaptam, hogy becsületsértésért és személyiségi jogok megsérétséért fel kell jelenteni. A tanár senkit nem zavarhat ki az óráról, mert a tanulónak joga és kötelessége van az órákhoz.Ez az egész 22 ember előtt történt.

Ennyit erről a "tanárnőről,.

Csak azt nem értem ha gond van az idegeivel, mert látszik is rajta, akkor miért nem megy el pszichiáterhez ? Neki nagyon nagy szüksége lenne rá !

De a kiégést ne a tanulókon vezessék le a tanárok !!!!!

2014. szept. 5. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:

én egy ritka nyugodt ember vagyok, de a többiek előtt úgy telibevertem volna, hogy a fogsorát egyesével szedhette volna fel a padlóról.

remélem elküldted a fenébe, ez a minimum lett volna részedről!

2014. szept. 5. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Úristen... Beteg az a nő. Nem tudok hasznosat mondani, azon kívül, hogy én pont ezért nézem meg nagyon, h hova jelentkezem... Ugyan csak 25 vagyok, de nekem már bőven nincs türelmem az idegbeteg tanárokhoz, gyerekként még lenyeli az ember, meg még nevet is rajta, de most már ne fárasszanak... Most szupi helyre járok, emberségesek normálisak a tanárok, oda-vissza megvan a tisztelet:) Szóval, legközelebb olvass utána, vagy nézz utána a helynek... Én is jártam úgy, hogy a félig-meddig a tanár idegbetegsége, meg pofára osztályzása miatt nem tudtam levizsgázni, az meg már elvesztett pénz...
2014. szept. 5. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ügyvédednek igaza van. Ha mégis rendes akarsz lenni ezzel a kiégett ronccsal, és nem akarod a földbe taposni azt, aki amúgy is a földön van, akkor mondd meg neki személyesen, négyszemközt, hogy legyen kedves és a következő órán kérejn bocsánatot tőled mindenki előtt. Ha nincs következő óra, akkor pedig tegye meg írásban, különben feljelented.

És mondd meg neki, hogy JAVASLOD, ne rajtad vezesse le a gyűlöletet és a frusztráltságot, hanem menjen el pszichiáterhez.

Sajnálom, hogy így megalázott, de gondolj arra, ki tette és miért, és hidd el, úgy idővel majd könnyebb lesz. A többi ember pedig mélyésgesen szégyellje magát, hogy egyetlen ember sem kelt a védelmedre az aljadék tanárral szemben. Gyáva férgek.

2014. szept. 5. 16:55
 4/4 Tom Benko ***** válasza:
Nálunk ilyenért minimum fegyelmi, de inkább eltanácsolás még a pályáról is...
2014. szept. 6. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!