Miért vagyok ilyen 24 évesen? Mi történt velem?
Egyébként megmutatom egy nemrégiben kiírt kérdésemet, talán rávilágít pár dologra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Bàtorsàg, önbizalom.
Sok sikert hozzà! Én veled vagyok.
azért vagy ilyen mert kényelmes neked ázni a komfortzóna húgy melegében.
csak ezzel az a baj,hogy a kihívások a kényszerhelyzetek tudják igazán fejlődésre bírni a jellemet.
egyszerű ösztönös cselekvésekkel tudnád újra feltámasztani magadban az embert és elpusztítani ezt a zombit ami vagy.
ösztönös cselekvés a dugás és a bunyó.
kezdj el csajozni,akár fizethetsz is érte az elején csak rendszeres maradjon és iratkozz be ökölvívó edzésre.
Èn is ugyanígy voltam egy időben... fèltem táborba menni, meg mèg sok mindentől fèltem...bennem is felmerültek ezek a kèrdèsek, vagy hasanlóak, mint benned. Nekem ebből kijönnöm a hit segített, mert a Isten biztosított arról, hogy neki gondja van rám, èn nem kell aggódja mindezek miatt. Ès mai napig is segít, ha fèlelembe esek, meg mindenben. Biztos vagyok benne, hogy nem túl kèső összeszedni magad!! Fiatal vagy ! Ne rontsd el azzal az èlted, hogy aggodalomban ès fèlelemben èlsz.. Vágj bele a táborokba...a munkába,ha kedved találod benne..mert egyszer úgy is el kell kezdd !
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!