Egyedül vagyok, unatkozok, mit csináljak? 16/F
1.,gondolkoztam,már régóta hogy elkezdjem,de szerintem még nem jött el az ideje,túl sok sorozatot néztem mostanában
2.,megvolt már:)
Esetleg nézz meg egy szórakoztató krimit:
Számolj 333333-ig, majd kiáltsd ki az utcára, hogy "Sikerült megetetnem a tyúkom kolbásszal!", aztán igyál meg 5 liter tejet + 2 liter pálinkát, és derítsd ki, hogy ki vezeti az illuminati-t. Utána énekeld el egy kocsmában a Boci-boci tarkát, miközben egy kecskével táncolsz, ami ellopta az értékeid. Majd menj el a rendőrségre egy késsel a kezedben, amit előtte leöntöttél ketchuppal vagy piros temperával, és mondd azt, hogy "Én vagyok a gyilkos".
Garantált unaloműző. :)
Csinálj egy tindert és rakj meg pár 18 évest. Titkon minden lány fiatal fiút akar, általában azért vannak idősebekkel, mert az jobb a hírnevüknek, de titkon fiatal, zsenge húst akarnak.
A maszti egyébként is egészségtelen, több DHT termelődik, ami rosszat tesz a hajdanak.
Szóval maszti helyett tinderezz!
#1 Olvass :D okosabb leszel, bővül a szókincsed, szórakoztató, a kiolvasott könyvet a barátaiddal is megbeszélheted, elmehetsz a könyvtárba ahol szintén olvashatsz illetve ismerkedhetsz is kedves emberekkel.
#2 Nézz sorozatot, jól lefoglalja az időd nagy részét, megbeszélheted a barátaiddal is majd a sorozotot
#3 Nézz filmeket
#4 Ismerd meg önmagad. A legjobb módja az egyedüllétnek az ha önmgaddal is fogalkozol hiszen ilyenkor van idő. Végezz önismereti teszteket. Ez nagyon hasznos is, és le is fogalja az időd egy darabig.
#5Sportolj egészségesebbé tesz, fittebb leszel, jobban érzed majd magad, felfrissülsz, levezeti a feszültséget, és jól nézel is majd ki :))
#6 Kreatívkodj rajzolj, fess,írj,fótózz, szerkessz képeket,készítsz valami kézmüves dologot ha van kedved hozzá
#7 Tanulj valami újat pl: ha szereted az idegen nyelveket, fogj neki tanulni eggyet. Ez nem csak jó időeltöltés később nagyon nagy hasznod lesz belőle. Pl: amikor munkát keresel jó pont ha kicsit tudsz egy két nyelvet. Vannak online oldalak is ha unalmas a szótárak lapozása. Duolingo.com itt lehet tanulni is, vagy ha más érdekel játsz kvízpart.hu-n
#8 Játsz számítógépes játékokat vagy akárt telefonon vagy bármilyen kütyün Gamerkedj :D
#9 Netezz merülj el az internet világába. Nézzél Youtube csatornás videókat. Probáld ki az anonim chateket és beszélgess idegenekkel (anotalk.hu, nevenincs.com) vagy akár a közösségi oldalakat (ask.fm, tumblr, deviantart, printerest stb.) Olvass érdekes cikkeket, tölts ki teszteket stb...
#10 Főzz süss. Jó kis elfoglaltság, később is hasznát veszed, anyukád is örülni fog egy finom ételnek amit megtanultál főzni. Kitudja még lehet te leszel az új Mesterszakács :)) ;)
#11 Maszturbálj ezt írták az előzők :)))) de végülis miért ne? természetes dolog nincs vele baj és igenis egészséges és normális természetes dolog
#12 ismerkedj lányokkal. Ha lesz majd barátnőd az is leköti majd az időd, de amíg nem szeretnél nem gond de addig is ismerkedhetsz kicsit.
#13 Hallgass zenét keress zenéket együtteseket énekeseket rappereket zenészeket stb ami tetszik jó kis elfogaltság az új zenék utáni kutakodás :)
De persze tanuld meg egyedül is jólérezni magad mert az a fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!