Egyedül érzem magam, unatkozok. Segítség?
Figyelt kérdés
Minden nyáron előjön ez az érzés.Az év többi részében nem,mert akkor otthon tanulni kell,leköt az iskola.De nyáron unatkozok.Általában gépezek,udvaron vagyok,ennyi.Gondoltam arra,hogy a barátaimat akikkel az iskolában(gimnázium) ismerkedtem meg,elhívom valahova.Ilyet még sosem csináltam,hogy barátokkal a városban "lógni".Hova hívjam el őket?Mit csináljunk?Meg nyáron a városban mászkáláson kívül mit csináljak?Annyira tehetetlen vagyok...16/f2014. júl. 6. 22:17
1/4 anonim válasza:
Akár azt is megcsinálhatod, hogy áthívod őket filmezni! :)
Vagy elmentek moziba, megnéztek valami ingyenes programot (pl. mi voltunk könyvvásáron). Ilyenek. Nagyon sok lehetőség van!
Vagy egyszerűen elmentek valahova kajálni, és csak úgy összeülni!
14/L
2/4 anonim válasza:
Az első jól írta. Nálunk a fiúk még pókerezni jártak össze.
3/4 anonim válasza:
Megértelek velem is ez van... 14/l
Voltunk moziban tervezzük, hogy ellátogatunk a közelben lévő Külkerparkba... Ma például elmentünk kipróbálni a yogo frozen yogurtot jó volt, de hazajöttem és ismét egyedül érzem magam... ha valamit kitaláltál írd már meg nekem is! Egész nap csak nyűglődök... :/
4/4 anonim válasza:
Vagy talán elmehetnel dolgozni hogy szerezz magadnak egy kis pénzt és ne szüleid pénzét b*szd el mert gondolom igy is van dolguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!