Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez miért van és mivel tudnám...

Ez miért van és mivel tudnám csillapítani e vágyam? (semmi perverzkedés)

Figyelt kérdés
Ha meghallok egy motivációs zenét kedvem támad csak futni egy réten és élvezni az élet, de erre nincs és nem is lesz alkalmam. Mivel tudnám ezt az érzést elnyomni vagy valamivel eleget tenni ennek?

2016. júl. 28. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nincs alkalmad rá?
2016. júl. 28. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon beleélem magam a zenébe. Legszívesebben visszamennék az ó- vagy középkorba olyankor, bár gyakran anélkül is.
2016. júl. 28. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Lelki eredetű...
2016. júl. 28. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne hallgas motivacios zenet. Egyebkent nincs kedved futni egy reten es elvezni az eletet?
2016. júl. 28. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Legtöbbször ez a "nem is lesz alkalmam" ez csak kifogás. Magamból kiindulva engem is lázba hoznak a motivációs zenék, sőt a motivációs videók is és régen nem voltam hajlandó rávenni magamat arra, hogy bizonyos dolgokat máshogy csináljak. Amennyiben tényleg nem lesz alkalmad arra, amit írtál, akkor nem tudom mit csinálj, de így látatlanban konkrét magyarázat nélkül ez elképzelhetetlen :D
2016. júl. 28. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Unalom szülte kérdés, már megint. Ha nincs alkalmad futni, amihez igazából semmi extra körülmény nem kell, hacsak nem a háborús zóna közepén laksz... akkor zárkózz be a szobádba, tegyél fel fülhallgatót, hallgasd újra a motivációs zenédet, és táncolj, ugrálj, forogj körbe... ami jólesik. Vagy menj ki és gyalogolj gyorsan, közepes tempóval 2 óra alatt 8-10 km is összejön. A végére pont ugyanúgy kifáradsz, mintha futottál volna.
2016. júl. 28. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ember, micsoda problémáid vannak, irigyellek.
2016. júl. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!