Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet csillapítani az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet csillapítani az erős vágyat egy férfi iránt?

Figyelt kérdés
Azt a borzasztó ösztönszerű vágyat amikor az ember nem tud másra koncentrálni csak az illető testére az illatára. Amikor fizikailag fáj hogy tehetetlen vagyok, és nem érhetek hozzá, nekem mindig begörcsöl a hasam alul. Néha félek magamtól hogy nem tudom irányítani a tetteimet, és spontán megcsókolom, vagy nekiállok simogatni. Nem tudom elkerülni, mert a munkatársam, muszáj vele beszélnem, sőt közel kell mennem hozzá sokszor bizonyos munkafolyamatoknál. Nagyon kínos, mert az egész cég látja hogy úgy viselkedek a közelében mint egy bolond. Ő maga is jól tudja ezt, de nem akar tőlem semmit. Szerintem nem vagyok az esete, és emellett van egy amolyan laza kapcsolata már évek óta(egy házas nővel) Én régen tudattam vele személyesen is hogy nagyon bejön nekem, de annyi volt a válasz hogy ez jól esik neki, köszöni. Annyira meg nem nyomultam, hogy kérdőre vonjam mit gondol rólam, vagy elhívjam valahová, de ha akarna bármit, ő már megtette volna ezek után hogy tudja mennyire szabad a pálya. Szóval esélyem semmi, de a vágy nem múlik el, hiába probálok más férfiakkal felejteni.
2016. júl. 16. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben keresnék más munkahelyet, vagy ha van rá lehetőség másik műszakba kérném magam.

Ahogy leírtad ez maga lehet a földi pokol.

Ha minden nap találkoztok ez sosem fog enyhülni benned , csak kínzod magad.

Lépj minél előbb, ne szenvedtesd a tested lelked folyamatosan.

2016. júl. 16. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

próbálj meg velem felejteni. hidd el sikerülhet

vagy döntsd le hivd el valahova kettesbe és kapd el a farkat a nyelveddel

ha van laza kapcsolata neked is sikerülhet gondolom nem vagy csúnya

2016. júl. 16. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Huu,ez elég rossz helyzet. Vagy melót váltasz vagy elhivod randira ahogy írták előttem. Mondjuk nekem úgy tűnik nem akar tőled semmit,mert akkor már reagált volna a bókodra többet. Így, h látod minden nap,nem fog enyhülni. Ismerős a helyzet én is voltam hasonlóban,de rajtam segített más pasi.
2016. júl. 16. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van, ha akarna tőled valamit, már lépett volna. Na meg nem túl okos dolog munkatárssal ilyesmibe bonyolódni...
2016. júl. 16. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben. Volt egy férfi,akit iszonyatosan kìvántam,hát ha a közelébe voltam teljesen megbolondultam. Mái napig kivánom őt. De már nem érdekel felfogtam,hogy nem akar semmit ìgy leszar.m!
2016. júl. 16. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Arra figyelj,h ne viselkedj túl feltűnően, mert hatalmas égés lesz a vége, és rajtad fog röhögni. Mondjuk az legalább tuti csillapítani fogja a vágyad egy életre iránta.
2016. júl. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!