Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Minden napom ugyanúgy telik...

Minden napom ugyanúgy telik és nem csinálok semmit. Mit kellene csinálnom? Van más is hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Már alig várom, hogy véget érjen a szünet és elkezdődjön az iskola mert akkor le tudom magamat foglalni, tulajdonképpen a tanulás tölti ki a napjaimat. Ilyenkor nyáron viszont nem tudok mit kezdeni magammal. Minden napom ugyanúgy néz ki... Kilenc óra körül felébredek és egész nap netezek, videókat, sorozatokat nézek, majd este lefekszem aludni. Másnap ugyanez kezdődik előről és ez megy már június óta... Hiába szeretek egy-két sorozatot, már nem is annyira szívesen nézem őket. Nem is nagyon van kedvem semmihez. Időnként kitakarítok, rendet rakok a szobámban vagy főzök valamit, de ezeknek is csak azért állok neki, hogy csináljak valamit, de nem élvezem őket és ugyanúgy halálra unom magamat. Nincsen semmilyen hobbim, nincsenek barátaim. Nem tudom, hogy mit kellene csinálnom, de már elegen van abból, hogy minden nap csak a szobámban ücsörgök. 17/L
2016. júl. 27. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Szia :) Én is kb. így vagyok. Értelmetlenül leülök sokszor a gép elé mert másnak se látom több értelmét. :D De amúgy a futás az jó ötlet egyedül is akár. Viszel ki telót fülest közbe tudsz zenét hallgatni és állítólag 50 perc után valami boldogság hormon is szabadul fel :D Vagy ha érdekel valami netes játék próbáld ki ott még beszélgetni is tudsz. Ha jövőre érettségizel te is én nem várnám a helyedbe annyira a sulit. :D
2016. júl. 27. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Én is átéltem ezt az időszakot, nyiss kicsit jobban az emberek felé, beszélgess, ismerj meg új embereket akár élőben akár neten és azután keressetek közös programokat :)

Ha beszélgetni szeretnél írj.

2016. júl. 27. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
A te fajtád reménytelen,csak várja a sült galambot és álmodozik,a sorozatban látott romantikus szösszenetekröl. Nemhogy tennél érte hogy ez megtörténjen.
2016. júl. 28. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Számomra megdöbbentő, hogy vannak ilyen emberek. Nekem napi 34ora se lenne elég, pedig nincsenek barátaim.

Hogy nem lehet hobbit találni, elfoglaltságot? Örüljetek a szünetnek, később csak évi 21napotok lesz...

2017. márc. 16. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!