Valami baj van velem? (többi lent)
Ebből még mindig túl kevés információ jön le, de nem hinném, hogy bajod lenne. Csupán zárkózott típus vagy. Nem nyitsz az emberek felé, így ok sem nyitnak. Ha látszik rajtad, hogy csendesebb, 'unalmasabb' vagy az átlagnál, sajnos, vagy piszkálni fognak vagy teljesen ignorálni. Az utóbbi szerintem egy fokkal jobb.
Amit tehetnél: nyitni egy kicsit is a körülötted lévők felé, nem kell hirtelen, hű de nagyot, mindenkivel cseverészni, hanem kis lépésekben, egy-két emberhez odamenni és kicsit beszélgetni. Órán pedig lehetnél aktívabb, így biztos megjegyeznék a neved. A tapasztalat azt mutatja, hogy sokszor nem is a legokosabbikat, legügyesebbiket jegyzik meg, hanem aki legnagyobb szájjal rendelkezik..
"Az iskolában az osztálytársaim és kb. az egész iskola átnéz rajtam , még a tanárok is. mintha szellem lennék."
Én örülnék, ha olyan osztálytársaim lennének, mint amilyenek a tieid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!