Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy depressziós vagyok?
Nézd, a depresszió egy nagyon komoly és összetett dolog, amivel nem nagyon lehet szórakozni. Az, hogy rossz kedved van, és hogy valaki depressziós, nagyon messze áll egymástól.
Ezeken szerintem mindenki átment (csúfolás, beilleszkedési nehézségek) de azért a legtöbbünkből egészséges felnőtt lett. Minden csak átmeneti.
A hozzáálláson való változtatás pedig csodákra képes. Én is azt hittem 16 évesen, hogy depressziós vagyok, abból állt a napom, hogy elmentem suliba, majdnem egész nap egyedül voltam, hazamentem, bezárkóztam a szobámba, zenét hallgattam és az internetre támaszkodtam. Aztán egyszer elegem lett ebből az állapotból és elolvastam A Titok c. könyvet, nekem az segített sokat.
Mi van negatív!!!? :DD (bocsi nem hagyhadtam ki :D)
14 éves vagy, ez a serdülő korszak és ilyenkor az egymás kicikizése, szivatása a "menő". Ebben az esetben te vagy a szenvedő fél.
Egyébként nem vagy depressziós, csak akkor ha évek óta folyik ez az egész.
Próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, az utálókat lesz4rni! és légy nyitottabb. Írj naplót, (elvileg sokat segít).
"Próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, az utálókat lesz4rni!"
Akkor még többen fogják b.*@*sztatni. Köszi a rossz tippet.
"14 éves vagy, ez a serdülő korszak és ilyenkor az egymás kicikizése, szivatása a "menő"."
Ebben agyon tévedsz. Felnőtt korában ugyan ezt fogják majd vele csinálni. Kutyából nem lesz szalonna. Aki olyan csicska, hogy másik bántalmazásával érzi erősnek magát, az dögöljön meg. Az hiába mondja, hogy "40 évesen én már úgysem élek...". Mert ez hülyeség. Pont ellenkezőleg, az ilyen szemet élnek a legtovább. Az összes ilyet föl kéne kötni.
"Ebben az esetben te vagy a szenvedő fél."
Ebben az esetben talán nem így kéne viszonyulni hozzájuk. Vajon ha téged piszkálnának, te mit szólnál hozzá? "Pozitívan gondolkoznál", vagy szétvernéd a pofájukat? A pozitív gondolkodás nem ér semmit, csak együgyűséget sugall a piszkálóinak. Neked ezt már tudnod kéne, milyen szemét is tudsz lenni. A nagy kérdés az, hogy mi a f*.@*sz kell, hogy leállítsd magad? Mert valószínű, hogy az le fogja állítani a kérdező piszkálóit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!