Elegem van ebből az állandó tétlenségből. Mit tegyek?
Mondanám, hogy ismerkedjünk, mert ugyanebben a helyzetben vagyok, csak mivel nekem nincs párom, ezért nagyon zavarna, hogy neked igen... Ezért jóformán elhúznád előttem a mézesmadzagot feeling lenne.
Pedig ilyen lányt keresek! Akinek szüksége van valakire (de nem foglalt)
Menj el kirándulni, strandolni.
Tanulj nyelvet.
Tedd le a jogsit.
Rendezd át a szobád, fesd ki.
Járj el sportolni.
Menj el önkénteskedni.
Én is ilyen helyzetben vagyok de én csak néhány napja unatkozom mióta véget ért a vizsgaidőszak.
Vannak barátnőim, de ők nem szeretnek sehova eljárni.
Nekem még párom sincs :)
Tavaly megcsináltam a jogsit meg egy nyelvvizsgát.
Én dolgozni szeretnék. Menj te is diákmunkára. Legalább szerzel egy kis pénzt is ;)
Én ugyanígy éreztem magam pár napja.
Másfél hete vége az érettséginek, és hirtelen semmi dolgom nem lett, itthon ültem szinte egész nap.
A különbség annyi, hogy nekem van hobbim, mégpedig van egy kutyám, akivel elkezdtem új helyekre járni, és el sem hinnéd mennyi emberrel meg lehet így ismerkedni, ha van közös témátok:D
A másik pedig, hogy gondolom mész továbbtanulni, akár itt, gyakorin is tegyél fel egy kérdést a jövendőbeli szakodról, hátha lesz akivel ugyanoda jelentkeztetek, és már egyetem előtt is megismerkedhettek.
Sajnos az én barátnőim dolgoznak vagy szimplán nem érnek rá, nekem még barátom sincs, így én a nyarat ismerkedésre szánom, nem akarok itthon ülni és unatkozni, de ehhez pedig ki kell mozdulni, hajrá:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!