Itt vagyok, sosem volt még barátnőm, de még randim se...nem vagyok rossz ember mégis sosem lesz senkim...nem értem miért én kapom ezt a sorsot... igen, gyertek osszatok hogy csak 18 vagy stb. tökmindegy elegem van...úgysem lesz soha senkim...(várom az oltó, szidó egyéb kommenteket) amúgy ti is éreztetek így? vagy éreztek talán most is?
23 vagyok és nekem sem, nem nézek ki rosszul viszont csóró vagyok
2016. jún. 24. 20:40
22/24 anonim válasza:
szerintem te teljesen negatív vagy, senkinek nincs kedve ilyen emberrel lenni. már a második mondatban a negatív kommentekre készültél fel. a lányok ebben a korban nem egy negatív gondolkodású fiút akar. egy magabiztos személyiség még egy rossz külsőt is képes feldobni. persze nem tudom hogy nézel ki, csak mondom, hogy a személyiség fontos. persze szerintem az hülyeség hogy csak a belső számít, inkább azt mondom kiegészítik egymást. egy szó mint száz, próbálj megnyerő lenni, kezdeményező, lelkes, és fordíts a gondolkodásmódodon. Legalábbis nekem ez jönne be, és veled egy idős vagyok :D
2016. júl. 12. 01:38
23/24 anonim válasza:
őszinte leszek, lusta voltam végigolvasni mit írtak mások, és csak most vettem észre hogy te is írtál választ :D így azokat olvasva nem is tűnsz negatív gondolkodásúnak, de lehet csak a :D-k teszik. a cérna amúgy egy idő után elszakad, közeledsz a húszhoz, és egy estén eszedbe jut, hogy basszus egy randim sem volt még, míg mások ugyanezen a csendes éjszakán ki tudja mit művel egymással :D kicsit kétségbeejtő. a macis alkattal amúgy nemtudommiabaj, nekem például eszembe sem jutna olyan fiúval összejönni, aki kölcsön tudja kérni a nadrágomat, és ha már agymenőket említettél rajta jobban áll mint rajtam, hogy annyira nem pontosan bernadettet idézzem :D szóval keep it up, ne hagyd hogy a negatív élmények határozzanak meg téged :D
előző vagyok btw:D
2016. júl. 12. 01:51
24/24 anonim válasza:
Nyufodj meg, barátom. Minden rendben lesz. Leszel még hálás ezért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!