Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sosem találom meg? 18/F

Sosem találom meg? 18/F

Figyelt kérdés
Itt vagyok, sosem volt még barátnőm, de még randim se...nem vagyok rossz ember mégis sosem lesz senkim...nem értem miért én kapom ezt a sorsot... igen, gyertek osszatok hogy csak 18 vagy stb. tökmindegy elegem van...úgysem lesz soha senkim...(várom az oltó, szidó egyéb kommenteket) amúgy ti is éreztetek így? vagy éreztek talán most is?

2016. jún. 18. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
9-es nem kérek aljas privit, tartsd meg anyádnak ezeket a megjegyzéseidet
2016. jún. 18. 14:24
 12/24 Inessential ***** válasza:
60%
Rossz hozzáállás.
2016. jún. 18. 18:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szidjátok a 9-est, de elég motiváló amit ír....
2016. jún. 18. 18:58
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
azt írja a 9-es, hogy nem ő volt, tehát nem a 9-es, valaki,de egy "Sylar35" nevű vadállat zaklatásba fogott. Mi a teendő? Hogy lehet letiltani?
2016. jún. 18. 19:02
 15/24 A kérdező kommentje:
najó, szomorú voltam túloztam, randim volt sőt pár igen csúnya is amikor át lettem ejtve...csak mondjuk 20 után már nem számolom...kimozdulok gyerekek, de semmi önbizalmam sincs lévén ha sok visszautasítást kapsz egy idő után elmegy az önbizalmad...
2016. jún. 18. 23:17
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy rosszul állsz hozzá. Ismered a 3 bika történetét?

A fiatal, a középkorú és az öreg bika áll a dombtetőn, és nézik a teheneket a völgyben. Egyszer megszólal a fiatal bika:

-Rohanjunk le és csináljunk meg egy tehenet

Erre megszólal a középső:

-Nem rohanunk! Szépen lesétálunk, és megcsinálunk 10 tehenet.

Erre megszólal az öreg bika:

-Nem megyünk sehova! Megvárjuk, hogy feljöjjenek, és megcsináljuk mind.

Érted??? Én fiatalkoromban nagyon sokat csajoztam, minden héten másik csaj. Csak jöttek, és jöttek, sokszor már untam. Ehhez az kell, hogy ne görcsölj egy randin, legyél laza, kedves, és véletlen se add jelét, hogy te akarsz valamit a csajtól. Azt nagyra értékelik a nők, ha nem akarod ágyba vinni, de még járni sem akarsz velük, hanem havernak tekinted, akkor maguktól akarnak ágyba kerülni. Ha érzik, hogy azt akarod, akkor egyből beindul a védekezőmechanizmus. Amúgy lehet utcán is, boltban is, tömegközlekedési eszközön is ismerkedni, főleg, ha gyakran összefutsz ugyanazzal a csajjal. Nyugodtan megjegyezhetsz bármi kedveset bárkinek, nem fogják leharapni a fejed. Kellő szerénységgel, kedves mosollyal megdicsérheted a ruháját, haját ismeretlenül is, nem fognak megharagudni érte, sőt, talán még a napját is feldobod ezzel. Nem kell félni a lányoktól, és nincs semmi vesztenivalód ezekkel a megjegyzésekkel, és ha húszból egy megakar ismerkedni veled, akkor már jó arány. Nem kell törnöd magad, nem kell kezdeményezni, csak lássa a csaj, hogy nyitva a kapu, amin bemehet, ha akar, ha meg már bent van, akkor a tiéd. Az elutasítást pedig ne vedd kudarcnak, mert a búvalbélelt pasik tényleg nem kellenek senkinek, tehát mindig csak pozitívan!

Ennyi volt a mai lecke. Ha elakadsz, írj. ;)

2016. jún. 19. 00:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Kellő szerénységgel, kedves mosollyal megdicsérheted a ruháját, haját ismeretlenül is, nem fognak megharagudni érte, sőt, talán még a napját is feldobod ezzel."

Mármint inkább kellően előnyös arcszerkezettel megáldva, kellően jó kommunikációs készséggel :)

Ne csináljunk úgy, mintha a nőket nem elsősorban a külső érdekelné. Sok magányos férfi szereti magát ezzel vigasztalni, de akkor se hazudj nekik, ha jó szándékkal teszed!

2016. jún. 19. 02:44
 18/24 A kérdező kommentje:
Nekem a problémám azzal van hogy macis vagyok...ma már nem divat vagy mittomén értitek :D a másik...ha hiszitek ha nem már próbálkoztam utcán, de itt győrben aki kicsit is jobban néz ki vagy "csak" átlagos az HESSEGET..értitek nemet sem mond hanem HESSEGET :D nevetséges...a macissággal meg az a problémám van, hogy egyáltalán nem tetszenek a dagi lányok...vagyis akik nálam kövérebbek/nagyobbak...és ez hátrány, mert csak azoknak tetszek(hozzáteszem azért ne egy bálnát vagy molnár krisztiánt képzeljetek el :D)amúgy a másik lehet pufi vagy duci egy lány, de legyen szép az arca...nem szupermodell hanem NEKEM TETSSZEN(azt hogy pl. neked nem az nem izgat) lehet nagyok az elvárásaim...de nekem a soványabb lányok tetszenek akiket "meg kell védeni" az már más hogy nekik meg én nem mert a 40 kilós pávagyerek de menő már, meg húúú 250 likeja van aztaaaaaa :D amúgy leírásba eléggé túloztam csak hát történt egy rossz dolog aztán én ilyenkor túlzok(máskor is sanszos :D) de most ebben a kommentben nem
2016. jún. 19. 20:15
 19/24 A kérdező kommentje:
mellesleg olvasom önbizalom :D na oké, és miből nyerjek? Mert abból nemtudok, hogy azt mondod áhh nagyon jól nézel ki...tudom hogy csak sablon vagy nemtom(most sz*rok bele a helyesírásba úgyis névtelenül tulajdonképpen beszélgetünk) amúgy életem eddigi legdurvább visszautasítása figyeljetek: -Olyan rusnya, dagadt szar ez az ember hogy az utcán nem mutatkoznék vele...ja igen, és nyerjek önbizalmat mi? ÉS Ő CSAK EGY ÁTLAG LÁNY volt...1. randi után mondta ezt...mellesleg lassan azt is észrevettem, hogy kezdek olyan lenni mint rajest az Agymenőkből..már csak akkor megy a csajozás ha iszok(vannak lánybarátaim, velük tudok beszélni, meg minden :D bármennyire hihetetlen belőlük bezzeg sok van -.-) na ez is hosszú lett :D még mindig tudnék 3 ilyen hosszút írni :D
2016. jún. 19. 20:23
 20/24 anonim ***** válasza:

"..önbizalom...és miből nyerjek? Mert abból nem tudok... áhh nagyon jól nézel ki"

Abból nem is. Az önbizalom az ÖNISMERETEN alapul. Abban kell haladni. (Egy életen át) Az önismeret pedig ahogy a szóban benne van: ismeret, gnózisz. Az ön-, ember-, világismeret - ez a 3 mélyen összefügg. Ajánlok könyveket, olvasd el, ezek segítenek. Könyvtárból vedd ki. Ha elolvastad folytatjuk.

Weöres Sándor A teljesség felé

G. Kühlewind A normálistól az egészségesig

[link]

[link]

2016. jún. 19. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!