Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti szoktatok egyedül programok...

Ti szoktatok egyedül programokat szervezni?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, mint hogy elmenni moziba egyedül, vagy beülni egy kávézóba...stb. Mit gondoltok erről? Ti nem érzitek ilyenkor rosszul magatokat?

2016. jún. 12. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én szoktam magamnak egyedül progit szervezni, de ez kimerül abban, hogy a helyi erdőben sétálok, vagy a város messzebb lévő parkjában. Ilyenkor szoktam gondolkodni, feltöltődni, vagy a város olyan helyére megyek, ahol ritkán vagy már régen nem jártam. Viszont kissé "rosszul" érzem ilyenkor magam, mert jobb lenne társaságban, de ha ezt választottam, akkor hiába kesergek. Majd lesz jobb időszak, nekem ez jut az eszembe. Színházba voltam egyedül, nem zavart, mert olyannal nem is mennék színházba, akit nem érdekel. De voltam már másik városban is egyedül, mert dolgom volt ott, busszal vagy vonattal mentem, ott nem éreztem magam "rosszul", senki sem hiányzott, jól el voltam a másik város látványával.
2016. jún. 14. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek egyedül menni programokra.Gondolok itt sétára,mozira,múzeumra,koncertre,étteremre.Néha hiányzik egy barát mellőlem de ez van.Egyedül is nagyon jól érzem magamat.
2016. júl. 9. 16:25
 13/13 anonim válasza:
Első,tőlem loptad a smilet?._. :DDDD
2016. júl. 12. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!