Ti szoktatok egyedül programokat szervezni?
Igen. Szerintem ha az ember nem képes jól kikapcsolódni egyedül, akkor nincsen rendben saját magával. Fontos, hogy az ember képes legyen szórakozni egyedül is. Nekem nem sok barátom van, jelenleg közülük egy sincs a városban, úgyhogy ha nem akarok itthon dögleni egész nap, akkor egyedül kell a városban mászkálnom.
Régebben nagyon stresszes voltam emiatt, hogy úristen, mit fognak mások gondolni, mert milyen gáz már egyedül menni, de igazából az élet túl rövid, hogy ilyeneken aggódjak, és mások miatt ne tapasztaljak meg tök király dolgokat. Ma például egyedül sétáltam, mikor találtam egy tök jó ázsiai éttermet a városban, amiről addig nem is tudtam. Hónapok óta nyekergek, hogy ebben a sz-ros városban nincs egy rendes ázsiai étterem normális, valódi ázsiai ízekkel és alapanyagokkal. Ha ma nem megyek el egyedül sétálni, lehet sose hallok erről az étteremről :D
Arra is volt már példa, hogy bulizni egyedül mentem el. hozzá kell szokni a saját társaságunkhoz, és akkor nincs gáz.
"Arra is volt már példa, hogy bulizni egyedül mentem el. hozzá kell szokni a saját társaságunkhoz, és akkor nincs gáz."
Mármint olyan helyre, ahol nincs is ismerős? Annak mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!