Ki szereti sajnáltatni magát rajtam kivül?
Figyelt kérdés
Régebben a nyaraim sokkal vidámabb, boldogok voltak, de most igy, ahogyan telnek az évek egyre rosszabbak, nincsenek barátaim, nincsen munka, sőt nem is kivánkozok melózni, ebbe a nagy melegbe, inkább strandolnék meg ilyesmiket tennék-vennék. Ez is egy "önsajnáltatásom"2016. jún. 9. 17:30
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2016. jún. 9. 17:33
3/7 anonim válasza:
És ettől boldogabb vagy? Mert ha nem akkor mondjuk tedd azt amire vágysz, szerezz barátokat, stb... a sajnáltatással csak szarabb lesz minden.
4/7 anonim válasza:
Nekem sincs senkim, és a nyarak úgy elrepülnek, mintha nem is lettek volna, de strandolás helyett extrém sportolni mennék, vagy túrázni. A süttetjük a hasunkat a vízparton nem annyira tetszik.
És ez nem sajnáltatás, csak tények. Kell valamit csinálnod, hogy boldog legyél.
5/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy csan tények, csak amikor elkezdek ilyesmiről panaszkodni, már mondják, hogy sajnáltatom magam
2016. jún. 9. 17:38
6/7 A kérdező kommentje:
*csak
2016. jún. 9. 17:38
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretek panaszkodni, az még soha nem oldott meg semmit, nem is érzem magam jobban tőle. Sajnáltatni magam meg végképp nem.. Azt az időt és energiát, amit panaszkodásra és önsajnálatra fordítanék, inkább arra fordítom, hogy megoldjam a problémáim. Nekem bevált, de hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!