Hogy csináljam? Bővebben lent.
Ha ilyen konkrét külső hibákat nem szeretsz magadon, akkor nagyon jó helyzetben vagy. A hajat tökéletesen ki lehet egyenesíteni, a plusz kilókat le lehet dolgozni, és ezek szerint a szemedet is rendbe lehet majd hozni. Ha mindezek eltűnnek, kezdesz majd egyre magabiztosabb lenni. Nem azonnal, talán egy fél év, mire megszokod, hogy már eltűntek azok amiket szégyellsz. Sokkal jobban fogod érezni magad, ez biztos. Az alapvető érzékeny természeted ugyan megmarad, azon nem lehet változtatni, de ebben nincs is semmi rossz.
Azért tudom, mert én is átmentem majdnem pont ilyen helyzeteken.
Ez a "ne érdekeljen mások véleménye" egy nagyon jó cucc, érdemes megfogadnod.
Szerintem büszke lehetnél arra, hogy göndör a hajad, az szerintem nagyon szép!!
A futást pártolom, de amellett akkor egészségesen is egyél, viszont ha te aZ 52 kilót soknak gondolod, akkor az már baj. Az 52 kiló egészséges, és nem kéne pl 45 kiló alá menni... A kancsalság ha elmúlik, akkor remélem boldogabb leszel, de sajnos az olyan kisfiúk mint a te osztálytársaid, még nem igazán érettek, hogy fölfogják, hogy nem kéne sértegetni senkit. Elnézést hogy ezzel jövök, de ha belenéznél az alsónadrágjukba, egy retek méretű kis cuccot találnál ott. És ha ezután ők baszogatnak bármivel is bárkit, akkor...
Persze ez az ő gyengeségük...
Ne vagdosd magad, mert először is megfognak látszódni, és majd huszonéves fejjel meg azt mondod magadnak, hogy mennyire butus voltam, hogy vagdostam magam.
Szerintem nagyon jót fog tenni, hogy futsz, ha esetleg nem is fog akkora nagy változás látszódni, amin nem kell megijedni, az már eleve jó dolog, hogy sportolni kezdesz.
Minden nap mondd magadnak, reggelente, hogy szép vagy, és okos vagy! Tudod, az agy egy fura dolog, és sok mindent be tud programozni elég sok mindenre emlékszik... Nem kéne olyannal traktálnod magad, hogy ronda vagy, utálod magad, mert végül megjárod.
Mert igenis biztosan szép vagy!
Remélem minden jobb lesz, kitartást, és ne vagdosd magad!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!