Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magányos emberek miért nem...

A magányos emberek miért nem tudják megbecsülni szerencsés helyzetüket?

Figyelt kérdés
Miért nem tudnak annak örülni, hogy nyugodt körülmények között élnek, akkor kelnek, amikor akarnak, akkor fekszenek le, amikor akarnak, napközben is bármikor ledőlhetnek, nem zavarja őket senki, ha éjjel felébrednek, nem kell lábujjhegyen mászkálniuk, bekapcsolhatják a TV-t, azt főznek maguknak, amit a legjobban szeretnek, nem kell mások után elpakolniuk semmit, nem kell mások után takarítaniuk, stb, stb. Miért nem tudják értékelni ezt? Ehelyett sokan depresszióba esnek.

2016. máj. 24. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
5 éve élek egyedül, kb. eddig bírtam. Eleinte élveztem, most már szenvedek, mint a kutya. Max. a macskámhoz beszélhetek.
2016. máj. 27. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen élnék egyedül tök mindegy legalább nem kéne elviselnem az ősöket. Így is egyedül vagyok. Egyiket se igazán izgatja mi van velem, nincsenek velem, mikor kéne. Csak nincs pénzem külön lakást bérelni. Ha lenne rég ott laknék a saját törvényeim szerint.
2016. jún. 2. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha ennyire utalsz másik utan pakolni meg labujjhegyen mászkálni, akkor minek van parod/gyereked? Gondolom nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig te ezt az életmódot választod.

Akkor miért rinyalsz itt?:)

17/L

2016. júl. 31. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!