Szerintetek mit érezhet?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm , elég magányos , a lányok mindig el utasították ha csak udvarolt is , és emiatt bezárkózott magába. Édesapja születésekor sajnos meghalt , ezért magát hibáztatja . Tévét ritkán néz , inkább csak zenét hallgat . 18 adik születésnapja volt 2 hete , de a szülei meghaltak egy autóbalesetben a szülinapján . Ott voltam mikor jött a rendőrség hogy menjen be azonosítani a testvérét , anyját és a nevelőapját . Leült egy székre és csak bámult ki a fejéből , nem akarta elhinni hogy a szülei meghaltak. Nem ment el azonosítani . Probáltam neki segíteni de nem szolt semmit . Mondtam neki hogy itt maradok ,segítek neki . Egész éjjel ott ült a széken .tegnap volt a temetés ,végig őt néztem de még egy könnycseppet sem ejtett. Nem tudtam felfogni hogy lehet valaki ilyen erős lelkileg. Vége lett a temetésnek , hazamentem vele és elkapta az elmebaj .ököllel szétcsapta a falat ,örjöngött mint egy állat .én csak átöleltem és azt mondta bár csak megsem születtem volna. Rettenetesen sajnáltam és mondtam neki hogy rám mindig számíthat.2016. máj. 16. 15:30
1/8 anonim válasza:
A leírtak alapján folyamatos orgazmusban él.... ilyen hülye kérdést istenem....
2/8 anonim válasza:
El se tudom kepzelni mit erezhet de azonnal forduljon pszichologushoz, hogy fel tudja dolgozni.
3/8 A kérdező kommentje:
Első. Igen talán hülye kérdés. Második , igen én is mondtam neki de nem reagált rá
2016. máj. 16. 15:44
4/8 anonim válasza:
Te ki vagy neki? Fiú vagy lány vagy?
5/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :-) és egy közeli jó barátja
2016. máj. 16. 16:09
6/8 anonim válasza:
Hát szeretgetni tudod, egyébként tetszik neked? Nagyon nehéz a helyzet, magamat ismerve én lehet kötélért nyúltam volna. :s
7/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy legyél vele, ne hagyd magára, hívd el ide-oda, segíts neki átvészelni ezt a nehéz időszakot.
8/8 anonim válasza:
Mikor édesapám meghalt igazából fel se fogtam pár hónapig, nehéz elhinni, hogy egy közeli személy egyik napról a másikra már nincs. A nyár üres volt, csak ültem kint a napon, de nem éreztem, hogy nyár lenne vagy meleg, minden szürke volt. Aztán először emberek közé menni, látni, hogy megy az élet, én meg üres, halott vagyok belülről, sokkos...fura volt.
Aztán a felismerés, hogy nem beszélhetsz vele többé, az álmai ahogy ő maga is halott. Majd a lassú elfogadás, nekem ilyen volt. Igaz soha nem állt mellettem senki, pedig sokszor jól esett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!