Nők, mi jut eszetekbe a Rockefeller név hallatán? Lennt.
"NŐI NEM e név hallatán felkapja a fejét mert a pénz jut eszébe"
Igen, nagyon életszerű, hogy felkapjuk a fejünket a név hallatán, hisz annyi Rockefeller jár-kel itt Csepelen, folyton beléjük botlok. Nem a múlt század Amerikájában vagyunk, kedves Kérdező.
bár én pasi vagyok mégis felkapnám a fejem erre a névre, ahogy a Rothschild névre is :) sokan nem tudják kik ők.. a Rothschildok még Napóleon idején lettek ismertek, ennek igazából bárki utána tud olvasni..
Ja és Illuminati Confirmed ;)
Egy cigót jobban ismernek mint ezeket az ízléstelen névvel rendelkező selejteket.
Bill Gates kb. két milliárdszor ismertebb/híresebb/gazdagabb. Miért nem valaki relevánsat hoztál fel jelentéktelenek helyett?
Ne áltasd magad, ha nem vagy sikeres a nőknél, annak ritkán az az oka, hogy a pénzesebbekre buknak. Én se kapom fel a fejem egy több ezer kilométerre élő csávó nevének hallatán. (Csepel már más tészta, ott lakik a párom, erre felkapom a fejem <3 :)
Ez milyen butaság? Azért mert a hozzászóló valamiben nem elég tájékozott, még nem kell támadni. nem ismeri ezt a világot eléggé:) Attól még tanulhat épp eleget. mert valamit nem tud attól még lehet okosabb. De a nőket meg elég baj hogy a pénz vonza legtöbb esetben.Főleg a bombanőket. ha férfi a hsz akkor haggyuk is ha nő akkor elég baj ugyanis ezt aki gondolja az kb így él és az társadalomellenes.
Ez a luxusörömlány kategória ami a demokráciában tud érvényesülni kommunizmusban ezeket elnyomták. nyomdafestéket nem tűrő szavakat inkább hagyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!