Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nők, mi jut eszetekbe a...

Nők, mi jut eszetekbe a Rockefeller név hallatán? Lennt.

Figyelt kérdés
Jobban értékelnétek magatok mellett ŐT mint egy gyári munkást? Ha igen , miért? Ha nem akkor mik az érvek?

2016. ápr. 23. 08:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Aki elolvasta a zöld mezőben írtakat a kérdéssel együtt annak nem unalmas. Maximum sértő. Komoly alapja van a kérdésnek. a NŐI NEM e név hallatán felkapja a fejét mert a pénz jut eszébe. Aki ismeri a történelmet az is tudhatja.19.századtól kezdődött.
2016. ápr. 24. 09:04
 12/22 anonim ***** válasza:

"NŐI NEM e név hallatán felkapja a fejét mert a pénz jut eszébe"

Igen, nagyon életszerű, hogy felkapjuk a fejünket a név hallatán, hisz annyi Rockefeller jár-kel itt Csepelen, folyton beléjük botlok. Nem a múlt század Amerikájában vagyunk, kedves Kérdező.

2016. ápr. 24. 10:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát az lehet hogy nem ott vagyunk de attól még a a rockefeller név az rockefeller marad. látom nem ismered eléggé a történelmet és a jelent. Most vannak belőlük csak úgy kinőtték magukat hogy már háttérhatalmak lettek. kedves hozzászóló te nem látsz túl csepelen:D Az egész világon ismert emberekről beszélünk.
2016. ápr. 24. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad, ha nem vagy sikeres a nőknél, annak ritkán az az oka, hogy a pénzesebbekre buknak. Én se kapom fel a fejem egy több ezer kilométerre élő csávó nevének hallatán. (Csepel már más tészta, ott lakik a párom, erre felkapom a fejem <3 :)
2016. ápr. 24. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:

bár én pasi vagyok mégis felkapnám a fejem erre a névre, ahogy a Rothschild névre is :) sokan nem tudják kik ők.. a Rothschildok még Napóleon idején lettek ismertek, ennek igazából bárki utána tud olvasni..

Ja és Illuminati Confirmed ;)

2016. ápr. 27. 07:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Egy cigót jobban ismernek mint ezeket az ízléstelen névvel rendelkező selejteket.

Bill Gates kb. két milliárdszor ismertebb/híresebb/gazdagabb. Miért nem valaki relevánsat hoztál fel jelentéktelenek helyett?

2016. ápr. 27. 08:30
 17/22 anonim ***** válasza:
A vezetéknéven van a hangsúly, szerintem a Gates név önmagában nem mondana senkinek semmit. De a Rockefeller, Rothschild családnév már inkább :)
2016. ápr. 27. 12:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Elmondanám nektek hogy a világ leggazdagabb embere a mai napig rotschild és rockefeller. csak azért látjátok első helyen gatest mert őt írják az újságok. ugyanis a rockefeller vagyon, akkora hogy alapítványokban osszák szét és nem is beszélnek róla publikusan az újságok. Már nem tudják a konkrét összeget.
2016. ápr. 27. 19:12
 19/22 A kérdező kommentje:

Ne áltasd magad, ha nem vagy sikeres a nőknél, annak ritkán az az oka, hogy a pénzesebbekre buknak. Én se kapom fel a fejem egy több ezer kilométerre élő csávó nevének hallatán. (Csepel már más tészta, ott lakik a párom, erre felkapom a fejem <3 :)

Ez milyen butaság? Azért mert a hozzászóló valamiben nem elég tájékozott, még nem kell támadni. nem ismeri ezt a világot eléggé:) Attól még tanulhat épp eleget. mert valamit nem tud attól még lehet okosabb. De a nőket meg elég baj hogy a pénz vonza legtöbb esetben.Főleg a bombanőket. ha férfi a hsz akkor haggyuk is ha nő akkor elég baj ugyanis ezt aki gondolja az kb így él és az társadalomellenes.

Ez a luxusörömlány kategória ami a demokráciában tud érvényesülni kommunizmusban ezeket elnyomták. nyomdafestéket nem tűrő szavakat inkább hagyuk.

2016. ápr. 27. 19:15
 20/22 anonim ***** válasza:
illuminati :D de fiú vagyok
2016. máj. 21. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!