Nők, mi jut eszetekbe a Rockefeller név hallatán? Lennt.
Figyelt kérdés
Jobban értékelnétek magatok mellett ŐT mint egy gyári munkást? Ha igen , miért? Ha nem akkor mik az érvek?2016. ápr. 23. 08:58
1/22 anonim válasza:
Mi jut eszembe Rockefellerről?
Jégpálya New Yorkban.
28/N
2/22 A kérdező kommentje:
Ne kertelj:D
2016. ápr. 23. 10:05
3/22 anonim válasza:
Ő.
Nem. Egy hullának nincs helye a kollégáim közt. Csak bűzlene, annak meg mi értelme? Amúgy is, egy évszázaddal le lenne maradva.
4/22 anonim válasza:
Nem értékelném jobban, ugyanis nem nagyon szeretem a bajuszt.
5/22 anonim válasza:
Látszik mennyi buta van XD. A rockefellerek általában nagyon gazdagok, egy nagyon elit név, már ha nem felvett neve egy proli családnak.
6/22 anonim válasza:
Most kikerestem a wikipédia cikkei közül egy Rockefellert, aki kb. az én korosztályom, Justin. Bár rendes srácnak tűnik, nem az esetem. De persze te nem ezt vártad, hanem megvársz 10 olyan választ, hogy "nem érdekelnek a gazdag pasik", aztán felsőbbrendűen kijelented, hogy "hazudtok mind, mert a nőket csak a pénz érdekli".
7/22 anonim válasza:
"wikipédia cikkei közül" lol, akkor aki onnan tájékozódik, annak fogalma sincs a Rockeffeler névről, kik ők, ott nem írnak róluk.
8/22 A kérdező kommentje:
nem hátha a gazdag pasik nem érdeklik a nőket akkor az találkozzon velem és tegyen boldoggá ennyi. való igaz elegem van a kifogásokból. nem, lehet mindent a stílusra fogni. időközben is változik az ember a dolgokat meg kell oldani együtt. a nők túlságosan hisztisek ez velük a baj. utolsó hozzászóló: jó a véleményed rockefellerről. nyilván szeretnél hozzá tartozni. hát ki az aki nem.-
2016. ápr. 23. 22:21
9/22 anonim válasza:
"wikipédia cikkei közül" lol, akkor aki onnan tájékozódik, annak fogalma sincs a Rockeffeler névről, kik ők, ott nem írnak róluk."
Gyengébbek kedvéért: Megnéztem a családot a wikin, mert fejből nem vágom a tagokat, kerestem egy velem kb. egyidős férfit köztük, akinek aztán utánanéztem google-on, hogy hogyan néz ki. Ha már az volt a kérdés, el tudnám-e képzelni magam mellett vmelyik Rockefellert. Bár így is nehéz, mert az egyéniségéről nem sok derült ki.
10/22 anonim válasza:
Unalmas a kérdésed. A rockefeller pedig úgy hangzik mintha valami japán homeless nevét írtad volna ide. Selejtnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!