Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az emberek miért "félnek"...

Az emberek miért "félnek" ennyire a magánytól?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem is szeretem a magány szót használni, inkább azt, hogy: "Én nem magányos vagyok, hanem magammal vagyok..." Sokak számára ez a kijelentés egoistának tüntet fel engem. Szerintetek is?

2016. márc. 28. 23:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én személyszerint rettegek tőle, mert amikor magányos vagyok olyan dolgok jutnak eszembe, legtöbbször saját magamról, amik túl fájdalmasak. De a magány nem értetődő az egyedülléttel. A magány (szerintem) az, amikor hiába vagy körülvéve emberekkel, nincs senki, akinek elmondanád a legmélyebb titkaid, olyan dolgokat, amik belülről emésztenek fel. :( (Én jelenleg is magányosnak érzem magam, például)
2016. ápr. 13. 17:22
 22/23 anonim válasza:
100%

Ez egy érdekes téma. Magány és egyedüllét...

Én úgy gondolom hogy mindigis kapcsolatfuggo voltam amióta az első barátommal osszejottem. Most jutottam el arra a pontra (27 évesen) hogy pár hónapja véget ért a kapcsolatom, és nem akarok ujba kezdeni hanem egyedül vagyok. Sőt más városba koltoztem, új meló, barátok hátra hagyva... (igaz legtöbbjük már családos). Ennek tetejébe a tesóm úgymond kirugott a lakásából,szóval a család is kilove.

A lakásom üres mert az ex mindent vitt.

Szóval egyedül vagyok és valahogy mégsem olyan szar mint gondoltam.

Én is abban hiszek hogy először egyedül kell boldognak lennie valakinek ahoz hogy kapcsolatban is az legyen.

Úgyhogy azt hiszem ideje bele kezdeni egy rendes életbe... gyönyörű helyen lakom, úgyhogy van hová mennem kirándulni is.

Drukkoljatok hogy magamra leljek!

:)

27L

2016. ápr. 26. 09:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, én drukkolok neked! :)

Legyél büszke magadra, erős vagy és ügyes. :) Ezt nagyon jól tetted.:)

20-as válaszoló voltam.

2016. ápr. 27. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!