Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Elég szar az...

Mit tegyek? Elég szar az életem! Többi lent!

Figyelt kérdés
Egyedül élek egy albérletben.Vannak barátaim de mindig csak a barátnőjükkel vannak.Nekem meg csak egy álom marad egy csaj.Mindig várom hogy mehessek dolgozni.Nagyon rossz egyedül.Úgy érzem felesleges ember vagyok.Nagyon rosszul viselem a magányt.Mit tegyek?f
2016. márc. 27. 17:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok olyat ami jó lenne a z életemben.Ami foglalkoztatott azt fel adtam csak azt kicsi önbizalmamat is elvette.Nem is értem minek kell szenvednem.
2016. márc. 28. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Hol laksz és hány éves vagy? Örülj neki hogy fent tudod magad tartani egy albérletben! Hogy tudod fizetni?

Én is magányos vagyok, azaz nincsenek olyan emberek akik megértenének engem és akik boldoggá tennének engem, ezért csak magamra számithatok és szeretnék találni olyanokat, mint én. És én meg albérletet keresek de még nem tudnám fenntartani mert nincs munkám, és nem vagyok csúnya se.

32/N

2016. márc. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!