Veled volt már olyan? Kapcsolat-szakítás/barát eltávolodás, túlreagálás.
Csak az válaszoljon, akinek volt hasonló tapasztalata volt, és leírhatja konkrétan a személyes helyzetét.
Veled volt már olyan, hogy nem igazán ártott neked egy ember, de mélységesen haragudtál rá attól, hogy amikor kedvelted, és "mindent megpróbáltál tenni" a kapcsolatért, úgy érezted, hozzád képest mások közömbösek, még sincsenek olyan csalódásaik, mint amik neked voltak? Nem értetted, hogy mi a baj egy kapcsolatban, de folyamatosan pattogtál a "hibáidon", amik okozhatták, miközben menthetetlenül túlreagáltad?
Eléggé idetartozik, szerintem ez is túlreagálás része. Engem is a magam helyzetében idegesített már az, hogy valaki nem keresett, akiről azelőtt elhittem, hogy tart hozzám, és én is emiatt elkezdtem ragaszkodni.
Sok mindennel igyekeztem kimutatni a kötődésem/szeretetem, végül olyan érzésem lett, mintha hiába pazarolnám az időm és figyelmem a másikra, ami nagyon bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!